Jégkása készítő gép – 3x12l

673.100 Ft (bruttó) 530.000 Ft (nettó)

Cikkszám: SMM-312
Nincs raktáron
Kérdése van? Írjon nekünk!

info@gauderszerszam.hu

Gyors kiszállítás

Az ország egész területére

Biztonságos fizetés

Utalás és kártyás fizetés.

Garancia

Gyártói jótállás

Szerviz

Magyar szerviz háttér

Leírás

Jégkása készítő gép – 3x12l

Ez a 3x12L-es jégkása készítő gép számos előnnyel rendelkezik a nagy mennyiségű ital gyors elkészítése érdekében. A gép három egyesből áll, melyek 12 liter kapacitásúak. Gyors hűtési és keverési funkcióval rendelkezik, ami kifejezetten a nyári fagyasztott italok előállítására tervezett. Az 524W erős kompresszor gyors hűtést biztosít energiatakarékos működés mellett.

A gép teljes egészében magas minőségű rozsdamentes acélból készült, ami kiváló korrózió- és rozsdaállóságot biztosít. A hűtőhengeren skálavezető vonalak segítik a nyersanyag időben történő pótlását. A precíz vezérlőpanel lehetővé teszi, hogy az egységek függetlenül működjenek, és a digitális kijelző segítségével könnyedén beállítható a keménység. Az egyszerű működés lehetővé teszi a kedvenc fagyasztott italok gyors kiszolgálását.

A gép széles italkínálattal rendelkezik, beleértve a margaritákat, jégkásákat, jegeskávét, alkoholos italokat, gyümölcsitalokat és smoothie-kat. Ideális választás éttermeknek, bároknak, gyorséttermeknek. Kiválóan alkalmazható mind otthoni, mind kereskedelmi használatra.


Specifikáció

  • Bemeneti teljesítmény: 1100W
  • Hútőközeg: R290
  • Anyag: Rozsdamentes acél + műanyag
  • Kompresszor teljesítmény: 885W
  • Kapacitás: 3x12l