2 részes Chafing készlet – 7,5l

58.420 Ft (bruttó) 46.000 Ft (nettó)

Cikkszám: CHS-0275
Raktáron
Alacsony raktárkészlet.

Termék raktáron: 1 db

Kérdése van? Írjon nekünk!

info@gauderszerszam.hu

Gyors kiszállítás

Az ország egész területére

Biztonságos fizetés

Utalás és kártyás fizetés.

Garancia

Gyártói jótállás

Szerviz

Magyar szerviz háttér

Leírás

2 részes Chafing készlet – 7,5l

Melegen és frissen tartás: A 2 darabos chafing készlet lehetővé teszi az Ön számára, hogy a felszolgált ételek a legjobb minőségben kerüljenek tálásra. A tüzelő tartók segítségével ételeit különféle módon melegen tarthatja, miközben azok megőrzik frissességüket. Emellett akár jeget is belehelyezhet a hideg ételek tálalásához.

Bőséges kapacitás: Több mint elegendő hely áll rendelkezésre az Ön ízletes ételeinek tálalásához! Minden chafing tál egy teljes méretű ételtálat és két fél méretű ételtálat kínál Önnek, amelybe könnyen elfér legalább 7,5 liternyi előétel, főétel vagy köret.

Rozsdamentes acél: A SS201-ből, tükörfényű bevonattal ellátott készlet impozáns megjelenést biztosít, valamint a tisztítása is egyszerű. A fedél zsanéron helyezhető el a kényelem érdekében, mindemellett a készlet könnyen csomagolható és szállítható.

Sokoldalú készlet: Ez a chafing tálakat tartalmazó svédasztalos készlet 4 tüzelő tartót (a tüzelőanyag nincs benne), 2 összecsukható keretet, 2 víztálcát, 4 darab 3,8 literes fél méretű ételtálat, 2 darab 7,5 literes teljes méretű ételtálat, és két fedőt tartalmaz fogantyúval

Kiknek ajánljuk? A készlet ideális éttermeknek, svédasztalos rendezvények megtartásához, étkeztetési szolgáltatásokhoz, vállalati rendezvényekhez és minden olyan alkalomra ahol fontos az ételek minőségi felszolgálása.


Specifikáció

  • Készlet darabszáma: 2
  • Kapacitás: 7,5l
  • Víztároló kapacitása: min. 2l, max. 4l
  • Fűtési módszer: tüzelőanyag
  • Ételtároló edény mérete: 53x 32,5x 6,5cm