24V inverter – 5000W, autó inverter

93.980 Ft (bruttó) 74.000 Ft (nettó)

Cikkszám: PIC-245
Raktáron
Kérdése van? Írjon nekünk!

info@gauderszerszam.hu

Gyors kiszállítás

Az ország egész területére

Biztonságos fizetés

Utalás és kártyás fizetés.

Garancia

Gyártói jótállás

Szerviz

Magyar szerviz háttér

Leírás

A 24V inverter, autós inverter lehetővé teszi, hogy 24V-os áramforrás használatával működtesse 230V feszültséget igénylő berendezéseit.

Specifikáció:

A termékhez átalakító aljzat biztosított.

– Tiszta sinus hullám kimenet

– Csúcsteljesítmény: 5000W

– Tartósan leadott teljesítmény: 2500W (folyamatosan történő nagy terhelés esetén)

– Kimeneti feszültség: 230V/50Hz

– Bemeneti feszültség: 24V

– Túlfeszültség védelem

– Méret: 40x22x14 cm

– Tömeg: 2,8kg

 

Az autós inverter nem csak az áramot képes átalakítani, hanem átfogó védelmet is nyújthat az áram és az áramkör számára. Feszültségleválasztó technológiát és intelligens felismerési technológiát használ annak érdekében, hogy biztonságos legyen a használata. A nagy teherbírású alumínium anyagokból készült inverter szilárd és tartós, olyan területeken is alkalmazható, mint egy kemping vagy távoli falvak, valamint jó hőelvezetéssel és oxidációállósággal rendelkezik.

 

De mi is az az inverter?

Az inverter egy elektromos eszköz, amely az egyenáramot váltakozó árammá alakítja. Az ehhez biztosított energiát legtöbb esetben akkumulátorok vagy napelemek biztosítják, de léteznek olyan inverterek amik kifejezetten autós felhasználásra gyártanak.

Az inverter két fő egységből áll, úgynevezett DC/DC és DC/AC konverterekből.

Az egyenáramforrás a DC/DC átalakító bemenetére csatlakozik, amely transzformátor segítségével egyenfeszültséget állít elő és kondenzátorban tárol. Ugyanakkor kezeli a túlfeszültséget és a túlmelegedést is.

A DC/AC átalakító fő feladata 50 Hz frekvenciájú, 230 V effektív értékű váltakozó áram előállítása beépített tranzisztorok segítségével. A kimenet által biztosított feszültség háztartási készülékekben is használható.

 

Kinek van szüksége autóinverterre?

  • Olyanoknak, akik gyakran vezetnek  és szeretnék használni az általuk megszokott eszközöket és felszereléseket vezetés közben vagy rövidebb-hosszabb szünetekben. Ez a laptop töltésétől a mikrohullámú sütő vagy akár egy kisebb hűtőszekrény működtetéséig terjedhet kempingezéskor, utazáskor vagy teherszállításkor.
  • Azoknak, akik kocsival telepüplnek ki egy egy rendezvényre, és különféle elektromos szerszámokat/eszközöket szeretnének használni.
  • Annak akinek régebbi autója van és nincs beépített usb töltő.