4 részes Chafing készlet – 7,5l

80.010 Ft (bruttó) 63.000 Ft (nettó)

Cikkszám: CHS-0475
Raktáron
Alacsony raktárkészlet.

Termék raktáron: 1 db

Kérdése van? Írjon nekünk!

info@gauderszerszam.hu

Gyors kiszállítás

Az ország egész területére

Biztonságos fizetés

Utalás és kártyás fizetés.

Garancia

Gyártói jótállás

Szerviz

Magyar szerviz háttér

Leírás

4 részes Chafing készlet – 7,5l

Meleg és friss: A 4 darabos chafing készlet lehetővé teszi az Ön számára, hogy megőrizze kedvenc ételei hőmérsékletét. A fűtésről tüzelőanyaggal lehet gondoskodni, így az ételek friss ízét lehet megőrizni, miközben különböző ételeket melegít. Emellett jeges vízzel is feltöltheti a víztálcát, hogy az ételeket hűvösen tarthassa.

Bőséges 7,5 literes űrtartalom: Több, mint elegendő hely áll rendelkezésre az összes finom étel felszolgálásához! Minden chafing edény teljes méretű ételtálcát kínál, amely könnyedén befogadja a forró előételeket, főételeket vagy köreteket, ezzel kiszolgálva legalább 8 főt egyszerre.

Minőségi rozsdamentes acél: Az SS201-es acélból készült tükröződő felülettel rendelkező chafing készlet könnyen karbantartható és tisztítható, a fedél pedig kényelmesen felhelyezhető. Emellett könnyen csomagolható, szállítható és tárolható összecsukható lábak miatt.

Teljes kiegészítőkészlet: Ez a chafing készlet készlet 8 üzemanyagtartót (üzemanyag nélkül), 4 összecsukható keretet, 4 üzemanyagtartó lemezt, 4 víztartót, 4 x 7,5 literes teljes méretű ételtálcát, 4 fedőt fogantyúval, 1 csipeszt, 1 kanalat és 1 sárga pálcát tartalmaz ajándékként.

Megjegyzés: Ez a kis kanál az étkezéshez van, nem az étel felszolgálásához. A sárga pálcát az ételtálcák felnyitásához használhatják. Az összeszerelés során kérjük, viseljenek kesztyűt a karcolások elkerülése érdekében.


Specifikáció

  • Készlet darabszáma: 4
  • Kapacitás: 7,5l
  • Víztároló kapacitása: min. 2l, max. 4l
  • Fűtési módszer: tüzelőanyag
  • Ételtároló edény mérete: 53x 32,5x 6,5cm