6 részes Chafing készlet – 7,5l

105.410 Ft (bruttó) 83.000 Ft (nettó)

Cikkszám: CHS-0675
Raktáron
Alacsony raktárkészlet.

Termék raktáron: 1 db

Kérdése van? Írjon nekünk!

info@gauderszerszam.hu

Gyors kiszállítás

Az ország egész területére

Biztonságos fizetés

Utalás és kártyás fizetés.

Garancia

Gyártói jótállás

Szerviz

Magyar szerviz háttér

Leírás

6 részes Chafing készlet – 7,5l

A 6 részes Chafing készlet – 7,5 literes kapacitással – olyan lehetőséget kínál, amellyel a ételeit mindig frissen tarthatja a felszolgálások során. A melegítő tálcák tüzelőanyag tartókkal vannak ellátva, így különféle ételeket tarthat melegen, miközben azok friss ízüket megőrzik. Emellett jég is hozzáadható a víztálcához az ételek hűvösen tartásához.

Bőséges, 7,5 literes kapacitás: Több mint elegendő hely áll rendelkezésükre az összes finom étel szervírozásához! Minden chafing edény teljes méretű ételtálcát kínál, amely könnyedén befogadja akár a 7,5 litert meleg előételt, főételt vagy köretet.

Minőségi rozsdamentes acél kivitel: Az SS201-es, tükörfényű felületű rozsdamentes acélból készült chafing készlet könnyen karbantartható és tisztítható. A fedél kényelmesen elhelyezhető egy zsanéron, továbbá könnyen csomagolható, szállítható és tárolható az összecsukható lábaknak köszönhetően.

Egy teljes készlet a tálaláshoz: A edényből álló készlet 12 tüzelő tartót (a tüzelőanyag nem tartozék), 6 összecsukható vázat, 6 tüzelőanyag tartó tálcát, 6 víztálcát, 6 x 7,5 literes teljes méretű ételtálcát, 6 fedőt fogantyúval,

Kiknek ajánljuk? A készlet ideális éttermeknek, svédasztalos rendezvények megtartásához, étkeztetési szolgáltatásokhoz, vállalati rendezvényekhez és minden olyan alkalomra, ahol fontos, hogy az ételek minőségileg kifogástalan állapotban legyenek tálalva.


Specifikáció

  • Készlet darabszáma: 6
  • Kapacitás: 7,5l
  • Víztároló kapacitása: min. 2l, max. 4l
  • Fűtési módszer: tüzelőanyag
  • Ételtároló edény mérete: 53x 32,5x 6,5cm