Automata Gelato fagylalt készítő

135.890 Ft (bruttó) 107.000 Ft (nettó)

Cikkszám: AGIM-180
Raktáron
Alacsony raktárkészlet.

Termék raktáron: 1 db

Kérdése van? Írjon nekünk!

info@gauderszerszam.hu

Gyors kiszállítás

Az ország egész területére

Biztonságos fizetés

Utalás és kártyás fizetés.

Garancia

Gyártói jótállás

Szerviz

Magyar szerviz háttér

Category:

Leírás

Automata Gelato fagylalt készítő

Magas kapacitás: Ez a vízszintes, 1,9 literes fagylaltkészítő otthoni használatra körülbelül 15 adag fagylaltot képes előállítani, ezzel kielégítve egy nagy család igényeit. Használhatja fagylaltkészítőjét családi összejöveteleken, gourmet saját készítésű fagylaltokhoz.

Gyors elkészítés: Ezt a fagylaltkészítőt egy erős 180W-os hűtőkompresszorral szerelték fel, így nincs szükség előzetes fagyasztásra használat előtt, azonnali fagylaltkészítést tesz lehetővé. A gyümölcsjégkrém készítő CFC-mentes R600a hűtőközeggel működik, ezáltal energiahatékony.

Felhasználóbarát: Három működési móddal – fagylalt mód (60 perc), hűtési mód (30 perc) és keverési mód (10 perc) – az üzemeltetés egyszerű és felhasználóbarát. Szabadon választhatja ki a működési módot az igényei szerint. Az LCD kijelző lehetővé teszi, hogy mindenkor nyomon kövesse a munkaállapotot.

Tisztítási könnyedség: Az összes készítőelem levehető, egyedi tisztítást tesz lehetővé. Az automatikus fagylaltkészítő külső része matt SUS430 anyagból készült, ami könnyen tisztítható használat után.

Élvezze a finom fagylaltot: A fagyis gép pre-fagyasztás nélkül érkezikA készülék előfagyasztás nélkül használható, valamint receptekkel érkezik a különböző ízű fagyikhoz. Lehetővé téve így a különböző fagylalt finomságok, mint például fagyis cornetto, fagylaltkávé, fagyis gofri, fagyis torták, stb., saját készítését.


Specifikáció

Kapacitás: 1,9l

Zajszint: <60 dB(A)

Anyaga: AL3003 (fagylaltedény), SUS430 (burkolat)