Automata olajprés – 460W, 6,5 kg/h

146.050 Ft (bruttó) 115.000 Ft (nettó)

Cikkszám: OPM-460
Raktáron
Alacsony raktárkészlet.

Termék raktáron: 1 db

Kérdése van? Írjon nekünk!

info@gauderszerszam.hu

Gyors kiszállítás

Az ország egész területére

Biztonságos fizetés

Utalás és kártyás fizetés.

Garancia

Gyártói jótállás

Szerviz

Magyar szerviz háttér

Leírás

Automata olajprés – 460W, 6,5 kg/h

Ismerje meg ezt az automata olajprés kisgépet, mely otthoni és kereskedelmi felhasználásra is egyaránt kiválóan alkalmas. Az olajprés 304 rozsdamentes acélból készült, 460W-os motorral van ellátva, melyet hosszú távú használatra terveztek. Különböző alapanyagokhoz használható, például szezámmaghoz, repcemaghoz, földimogyoróhoz, napraforgómaghoz, dióhoz stb.

A 304-es élelmiszeripari rozsdamentes acélból készült olajprésünk tartós, rozsdamentes, korrózióálló, és nincs káros hatással az egészségére. Nyugodtan használhatja hosszú ideig.

Ez az otthoni olajprés akár 95%-os kinyerési arányt is elérhet, és 24 órán át zavartalanul működik. Az olajkihozatal a nyersanyag szárazságától és típusától függ. Az olajprés gép 460W-os tiszta réz motorral van felszerelve a magas hatékonyság érdekében. Emellett a gép zajszintje nem haladja meg a 60 decibelt, így üzemeltetése nem jár kellemetlenséggel.

Az olajprésnek háromféle préselési funkciója van: forró préselés, hideg préselés és sütés beállítás. A hűtőrendszer és a levegőelszívás gondoskodik a motor átlagos hőmérsékletéről, és hosszabb élettartamot biztosít.

Az olajprés gép könnyen kezelhető és tisztítható. Csak nyomja meg a gombot, és készüljön fel a legtáplálóbb olaj ízének élvezetére. Ezenkívül a csomag tartalmaz egy pár szigetelt kesztyűt, egy tisztítókefét és egy szűrőt.

Az elektromos olajkinyerő alkalmas földimogyoróhoz, szezámmaghoz, dióhoz, kukoricához, szójához, ricinusmaghoz, kendermaghoz, repcemaghoz, napraforgóhoz, lenmaghoz, dióhoz stb.

Ez a gép rendkívül sokoldalú, képes kezelni számos különböző alapanyagot, így változatos ízeket hozhat létre az Ön és családja számára. Az olajprés könnyen tisztítható és kezelhető, így időt és energiát takaríthat meg a mindennapi használat során.

Az olajprés mellé csomagolt szigetelt kesztyűk, tisztítókefék és szűrők megkönnyítik a karbantartást és a használatot. Vásárlásával biztos lehet benne, hogy egészségesebb életmódot és friss, házi készítésű olajokat élvezhet otthonában.

Rendelje meg most az automata olajprésünket, és tapasztalja meg az egészség és a kényelem örömét! A friss olajok elkészítésének és fogyasztásának élménye csak egy kattintásra van Öntől!


Specifikáció

  • Olajkihozatal mértéke: >95%-a az anyag olajtartalmának
  • Olajsajtoló teljesítménye: 2,7-6,3 kg/h
  • Fűtőteljesítmény: 460W
  • Feszültség: 220V/60Hz
  • Termék mérete (H x Sz x H): 460x242x191 mm

A csomag tartalma

  • 1 x olajsajtoló gép
  • 1 x olajszűrő
  • 1 x olajleeresztő csésze
  • 1 x tisztítókefe
  • Egy pár szigetelt kesztyű