Automatikus pohár lezáró gép 450W

279.400 Ft (bruttó) 220.000 Ft (nettó)

Cikkszám: NCFKJ000000000001V2
Raktáron
Alacsony raktárkészlet.

Termék raktáron: 1 db

Kérdése van? Írjon nekünk!

info@gauderszerszam.hu

Gyors kiszállítás

Az ország egész területére

Biztonságos fizetés

Utalás és kártyás fizetés.

Garancia

Gyártói jótállás

Szerviz

Magyar szerviz háttér

Leírás

Automatikus pohár lezáró gép 450W

Az automatikus pohár lezáró gép, melynek teljesítménye 450W, kiváló választás azoknak, akiknek a célja a különböző papír vagy műanyagpoharas italok lezárása. Ideális választás éttermek, italgyárak és kávézók számára. A gép korszerű designnal büszkélkedik, amely megkönnyíti a munkavégzést és nagyon hatékony. A pohár lezáró filmek nélkül érkezik.

A kijelző érintőképernyőjének köszönhetően a tejes tea pohár lezáró gép két üzemmóddal rendelkezik: automatikus és kézi mód, így könnyedén kezelheti a különböző ügyfélforgalmi szakaszokat. Automatikus számlálást és hőmérséklet-szabályozást is biztosít.

A gép kiváló minőségű rozsdamentes acélból és alumíniumból készül, ellenáll a korróziónak, a rozsdának, a savnak és az alkálinak. A gumiborítású lábak kopás- és csúszásmentesek. A szellőzőnyílások pedig a hőelvezetést szolgálják.

A pohárpalló az érzékelő kialakításának köszönhetően automatikusan be- és kicsúszik. A 90 mm és 95 mm átmérőjű poharakhoz ajánlott, legfeljebb 200 mm magasságig használható. Magas hőmérsékletű és kiváló minőségű lezárást biztosít.

A különböző tekercsek könnyen felszerelhetők és használat közben átvezeti a levezető tekercse a sallangot. PP és PET fóliákhoz is alkalmas a megvezető és a pontos rugófogónak köszönhetően stabilan tartja a tekercset a használat során.

A lezáró fólia az elektromos szemszenzoros követőn megy keresztül, amely alkalmas a szín követésére, pontos illeszkedéssel a lezárásnál és alacsony lezárás hibával. A fólia könnyedén megy és pontosan zárja le a poharakat, hogy megfeleljen a felhasználók igényeinek.

Ez az automatikus pohár lezáró gép 450W teljesítménnyel és számos kiváló tulajdonsággal rendelkezik, amelyeket mind az Ön üzlete vagy étterme számára terveztünk. A gép hatékonyan és megbízhatóan zárja le papír- és műanyagpoharakat, ideális választás italokhoz, mint például tejtea, szójababital, jegeskávé és smoothie.


Specifikáció

  • Lezárható pohár átmérő: 90 mm, 95 mm
  • Lezárható pohár magassága: 10 mm – 200 mm
  • Termelési hatékonyság: 400-600 csésze/h
  • Üzemmódok: Kézi és automatikus
  • Csészék anyagai: PP, PET, PC és papírpoharak
  • Anyag: rozsdamentes acél, alumínium
  • Feszültség: 220V/50 Hz
  • Teljesítmény: 450W
  • Méret (H x Sz x M): 280×345×540 mm