Bain Marie – ételmelegítő 3x11l

99.695 Ft (bruttó) 78.500 Ft (nettó)

Cikkszám: BM-311
Raktáron
Alacsony raktárkészlet.

Termék raktáron: 1 db

Kérdése van? Írjon nekünk!

info@gauderszerszam.hu

Gyors kiszállítás

Az ország egész területére

Biztonságos fizetés

Utalás és kártyás fizetés.

Garancia

Gyártói jótállás

Szerviz

Magyar szerviz háttér

Leírás

Bain Marie – ételmelegítő 3x11l

Az ételmelegítő három darab 11 literes edény tartozékkal érkezik (méretük 26,4 x 32,5 x 15 cm), kísérő fedeleikkel együtt, lehetővé téve három különböző étel egyszerre történő felszolgálását. Tegye vendégeit elégedetté forró gőzölgő zöldségekkel, bőséges főtt húsokkal, puha tojással, ropogós baconnal és más ínycsiklandozó ételekkel.

Gyors felmelegedés, tartós hőfok: Ez a lenyűgöző ételmelegítő egy erőteljes 1500 wattos SUS 304 rozsdamentes acél fűtőcsővel rendelkezik, amely gyorsan felmelegíti az ételeket, így megőrzi azok forró és ízletes ízeit. A hőmérséklet kimenetet igényeihez igazíthatja, 30-tól 85 fokig Celsiusban, a hőmérséklet-szabályozó segítségével.

Kiemelkedő biztonság: “Száraz égési jelző” és “Visszaállítás” funkcióval ellátva. A száraz égési jelző funkció automatikusan leállítja az étel fűtését, amikor a hőmérséklet meghaladja a 120°C-ot. Az üzemeltetés újrakezdéséhez egyszerűen töltsön vizet és nyomja meg a “Visszaállítás” gombot.

Tartós kivitel: Asztali ételmelegítőnk rozsdamentes acélból készült, könnyen tisztítható és karbantartható. Az étel tartó edény és annak vastagsága növeli a tartósságát. Ezenkívül az élelmiszermelegítő üveg pajzzsal is rendelkezik, ami szabad kilátást biztosít az ételekre, miközben megvédi azokat a külső elemektől.

Személyre szabott részletek: Az víztartó egység vízszint jelzővel van ellátva, továbbá a tartály rendelkezik egy csappal a víz leeresztéséhez használat után, csökkentve a gép belső részének tisztításra fordított idejét. Emellett két extra hosszú nyeles merőkanál is tartozék, amelyek tökéletesen alkalmazkodnak a 15 cm mély élelmiszer tároló edényekhez.


Specifikáció

  • Névleges teljesítmény: 1500W
  • Kapacitás: 3x11l
  • Hőmérsékleti tartomány: 30-85°C
  • Tömeg: 17,75kg