Bain Marie – ételmelegítő 6x11l

165.100 Ft (bruttó) 130.000 Ft (nettó)

Cikkszám: BM-611
Raktáron
Alacsony raktárkészlet.

Termék raktáron: 1 db

Kérdése van? Írjon nekünk!

info@gauderszerszam.hu

Gyors kiszállítás

Az ország egész területére

Biztonságos fizetés

Utalás és kártyás fizetés.

Garancia

Gyártói jótállás

Szerviz

Magyar szerviz háttér

Leírás

Bain Marie – ételmelegítő 6x11l

Hat darab 12 literes ételtartó tálcával rendelkezik (minden egyes tálca mérete 26,4 cm x 32,5 cm x 15 cm), melyekhez saját fedél is tartozik. Ez lehetővé teszi, hogy egyszerre hat különböző ételt szolgáljon fel vendégeinek. Tegye vendégeit elégedetté forró, gőzölgő zöldségekkel, frissen főtt virslikkel, főtt tojásokkal, ropogós baconnal és más ínycsiklandó ételekkel!

Gyors felfűtés, hosszantartó hőmérséklet: Az ételmelegítő egy erőteljes 1500 wattos SUS 304 rozsdamentes acél fűtőcsővel rendelkezik, amely gyorsan felmelegíti az ételeket. A hőmérséklet pedig az Ön igényei szerint állíthatja, 30 és 85 Celsius fok között, a beépített hőfokszabályozónak köszönhetően.

Biztonság: Az ételmelegítő több biztonsági funkcióval is rendelkezik, “száraz égési jelző” és “visszaállítás gomb” funkcióval van ellátva. A száraz égési jelző automatikusan leállítja az étel fűtését, ha a hőmérséklet meghaladja a 120°C értéket. Az üzemeltetés újrakezdéséhez egyszerűen töltse fel vízzel és nyomja meg a visszaállító gombot.

Tartósan alapanyagból készült: Az ételmelegítő rozsdamentes acélból készült, mely könnyen tisztítható és karbantartható. Az ételtartó tálca és a vastag fala hozzájárulnak a tartósságához. Ezenkívül az ételmelegítő üveg pajzzsal is rendelkezik, amely zavartalan kilátást biztosít az ételekre, miközben megvédi azokat a külső elemektől.

Részletek a kényelmes használatért: Az ételmelegítő víztartálya könnyen karbantartható vízszintjelzőkkel van ellátva. Az edény leeresztő csappal rendelkezik a használat utáni vízelvezetéshez, csökkentve ezzel a gép belső tisztításának idejét. Továbbá, két extra hosszú nyeles merőkanál is tartozik hozzá, mely tökéletes a tálca mélységéhez.


Specifikáció

  • Névleges teljesítmény: 1500 W
  • Kapacitás: 6x11l
  • Hőmérséklet tartomány: 30-85 °C
  • Tömeg: 24,45 kg