Bolygókeverő – 20 literes

424.180 Ft (bruttó) 334.000 Ft (nettó)

Cikkszám: CSM-20
Raktáron
Alacsony raktárkészlet.

Termék raktáron: 1 db

Kérdése van? Írjon nekünk!

info@gauderszerszam.hu

Gyors kiszállítás

Az ország egész területére

Biztonságos fizetés

Utalás és kártyás fizetés.

Garancia

Gyártói jótállás

Szerviz

Magyar szerviz háttér

Leírás

Bolygókeverő – 20 literes

A bolygókeverő – 20 literes változata, egy kiváló minőségű ételkeverőt és dagasztógépet rejt, mely széles körben alkalmazható lisztek, tészta, töltelékek, tojások felverésére és még sok másra. A rendkívül erős, 750W-os motorjának és masszív rozsdamentes acél táljának köszönhetően ez a keverő egy erős, tartós és megbízható gép.

Három sebesség áll rendelkezésre, így különböző keverési igények kielégítésére és kielégítő eredmények elérésére választhat. Az összes élelmiszerrel érintkező része megfelel az egészségügyi előírásoknak, így ideális eszköz otthonokban, pékségekben, éttermekben és menzákban egyaránt. A gépet csak akkor lehet használni, ha a tálat a legmagasabb pontra emelték, és a védőborítás a helyén van. A piros vészleállító gombot fel kell oldani. A keverés kezdetén minimális sebességet kell használni.

Ez az ipari keverő teljesen rozsdamentes acélból készült, és jobb, mint a piacon lévő átlagos termékek.  Minden ipari keverő három cserélhető tartozékkal rendelkezik, beleértve a spirális tésztagyúró karját, az egyenes verőt és a huzal habverőt. Tökéletesen kialakítva az Ön számára mindenféle élelmiszerkeveréshez.

A 750 wattos teljesítményű motor stabil működést biztosít, három állítható keverési sebességgel (105 RPM/180 RPM/408 RPM), hogy hatékonyan keverhesse az ételeit.

A keverőhöz egy rozsdamentes acél tálbiztonsági védő is tartozik, ami megakadályozza az összetevők fröccsenését vagy nagyobb tárgyak beesését a tálba, miközben betekintést nyújt a keverési állapotba.

Innovatív megoldások

Innovatív megoldásokkal rendelkezik a keverési folyamatok rugalmasságának és hatékonyságának maximalizálása érdekében. Ennek a kiváló minőségű dagasztógépnek egyedülálló tulajdonsága, hogy a tál magasságát egy speciális forgó kerék segítségével lehet leengedni vagy emelni. Ez a kiváló funkció lehetővé teszi a gép teljes testreszabhatóságát és alkalmazkodóképességét a különféle keverési igényekhez. A gép alján található gumilábak további stabilitást biztosítanak a működés során. Ezek a masszív gumilábak nemcsak a gép szilárdságát erősítik, hanem csökkentik a rezgéseket is, ami tovább fokozza a stabil és megbízható teljesítményt. A növelt stabilitásnak köszönhetően a dagasztógép biztonságosan és hatékonyan működik minden alkalommal, miközben garantálja az optimális eredmények elérését.

Ezen felül, a gép kialakítása és a forgó kerék rendszer együttesen hozzájárulnak a felhasználói élmény javításához, lehetővé téve a könnyed és precíz magasságbeállítást a keverési folyamat bármely szakaszában. Ezáltal a Bolygókeverő nem csupán egy egyszerű dagasztógép, hanem egy olyan eszköz, amely maximalizálja a felhasználói kontrollt és a keverési lehetőségeket, miközben kiváló stabilitást és megbízhatóságot nyújt minden felhasználási területen.

Ideális mindenféle élelmiszerkeverési igényhez, beleértve a keverést, felverést, habverést és gyúrást. Kiválóan alkalmas pizzatészta, kenyértészta, torta tészta stb. elkészítésére.


Specifikáció

  • Anyag: rozsdamentes acél
  • Teljesítmény: 750W
  • Tál térfogata: 20L
  • Keverési sebesség: 105 r/perc, 180 r/perc, 408 r/perc
  • Max. gyúrási kapacitás: 3 kg
  • A készülék méretei: 520 x 420 x 760 mm