Bolygókeverő – 30 literes

458.470 Ft (bruttó) 361.000 Ft (nettó)

Cikkszám: CSM-30
Raktáron
Alacsony raktárkészlet.

Termék raktáron: 1 db

Kérdése van? Írjon nekünk!

info@gauderszerszam.hu

Gyors kiszállítás

Az ország egész területére

Biztonságos fizetés

Utalás és kártyás fizetés.

Garancia

Gyártói jótállás

Szerviz

Magyar szerviz háttér

Leírás

Bolygókeverő – 30 literes

A profi szakácsok számára kifejlesztett bolygókeverő egy 30 literes keverőtállal rendelkezik, amely lehetővé teszi nagy mennyiségű élelmiszer keverését egyszerre. Az élelmiszerminőségű rozsdamentes acél keverőalkatrészek erősek és tartósak. Erőteljes motorral rendelkezik, amelynek sebessége három különböző fokozatba állítható. Három különböző keverőlapát is található, így sokoldalúan használható. Emellett könnyen kezelhető időzítő funkcióval, levehető részekkel, állítható tálmagassággal és biztonsági védővel rendelkezik. Ez az élelmiszerkeverő ideális választás azoknak, akik igazán szeretnek főzni.

A 30 literes nagy tál egyszerre maximum 3,5 kg tésztát képes elkeverni. A keverőalkatrészek mindegyike élelmiszerminőségű rozsdamentes acélból készül, rendkívül esztétikus megjelenéssel. Ennek a prémium anyagnak köszönhetően könnyen tisztítható, valamint rozsda- és korrózióálló, így hosszú távon is tartós és erős.

Az 1100 wattos magas teljesítményű motor stabil működést biztosít, három állítható keverési sebességgel (108 fordulat/perc, 199 fordulat/perc, 382 fordulat/perc), hogy hatékonyan keverhesse az ételeit.

Ez a fejlett gép innovatív módon el van látva egy időzítővel, amely lehetővé teszi, hogy pontosan állítsa be a keverési időt 0-30 perc között. Emellett a könnyen szétszerelhető tervezés kényelmes tisztítást tesz lehetővé, a forgó kerék ideális a tálmagasság beállításához, a gumi lábak pedig növelik a stabilitást.

Ennek a keverőnek három cserélhető kiegészítője van, beleértve a spirális tésztagyúrót, a lapos keverőt és a huzal habverőt. Ezek tökéletesen alkalmasak mindenféle élelmiszerkeverésekhez.

A biztonsági acélháló megakadályozza a véletlen sérüléseket, valamint megakadályozza az összetevők szóródását, miközben betekintést enged a keverés folyamatába. Az automatikus leállítási funkció segítségével azonnal leáll, ha a biztonsági háló kinyílik vagy nem záródik megfelelően.

Széles körben használható éttermekben, hotelekben, pizzériákban, pékségekben, kereskedelmi konyhákban. Ideális mindenféle élelmiszerkeveréshez, beleértve a keverést, verést, habverést és dagasztást is. Kiválóan alkalmas pizzatészta, kenyértészta, tortatészta elkészítésére is.


Specifikáció

  • Teljesítmény: 1100W
  • Keverő alkatrészek anyaga: 304 rozsdamentes acél
  • Test anyaga: szénacél
  • Állítható sebességek: 108/199/382 fordulat/perc
  • Tál kapacitása: 30 l
  • Tál mérete: 33.8 x 33.8 x 34 cm
  • Termék mérete: 56 x 45 x 85,5 cm
  • A termék súlya: 90 kg