Buborékos goffrisütő, 1400W

41.910 Ft (bruttó) 33.000 Ft (nettó)

Cikkszám: BGS-14
Raktáron
Alacsony raktárkészlet.

Termék raktáron: 0 db

Kérdése van? Írjon nekünk!

info@gauderszerszam.hu

Gyors kiszállítás

Az ország egész területére

Biztonságos fizetés

Utalás és kártyás fizetés.

Garancia

Gyártói jótállás

Szerviz

Magyar szerviz háttér

Leírás

Az 1400 W-os nagy teljesítményű, párhuzamos melegítő serpenyőkkel felszerelt buborékos gofrisütő gyors és egyenletes melegítést biztosít a sütési folyamat során. Egy darab hatszögletű tojásbuborékos gofrit (30×20 cm) tud készíteni 5 percen belül, és a szemet gyönyörködtető és finom falatokat kínálja. Javasoljuk, hogy sütés közben forgassa el a két tányért; így a gofri egyenletesen színezhető és tökéletesen formázható.

A készüléken található két gombbal könnyedén szabályozhatja a fűtési hőmérsékletet és a sütési időt. A hőmérséklet 50 ℃ és 250 ℃ között van, és az időzítő 5 percen belül beállítható. A jelzőfény mutatja gofrisütő működési állapotát.

A buborék mintás gofrisütő rozsdamentes acél testből és dupla öntött alumínium tepsiből áll, amely biztosítja a hosszú távú használatot és a könnyű tisztítást. Az öntött alumínium serpenyőkkel, amelyek magas hővezető képessége gyorsan és egyenletesen terjeszti a hőt, percek alatt elkészül egy egyenletes színű tojásos gofri. A teflon bevonat rozsda- és korrózióálló, így tapadásmentes sütési élményt nyújt.

Átgondolt részleteket integráltak, hogy kiváló sütési élményt nyújtsanak. A dupla fa fogantyúk ergonómikus kialakításúak, forrázásmentesek és munkatakarékosak. A csúszásmentes gumilábak pedig stabilizálni tudják gépet anélkül, hogy karcok maradnának az asztallapon.

A kompakt méretű buborékos goffrisütő alkalmas az aranybarna tojásfelfújó torta sütésére. gyümölccsel vagy fagylalttal, és extra ízeket adunk szirup, vaj, tejszínhab, porcukor stb. szórásával. Tökéletesen illeszkedik egy nyitott konyhába különféle helyeken, beleértve, de nem kizárólagosan pékséget, kávézót, hideg ital boltot, gyors- élelmiszerláncok, étkezdék és éttermek.

Műszaki adatok
  • Feszültség: 220 V
  • Teljesítmény: 1400 W
  • Hőmérséklet-tartomány: 30-250 ℃
  • Gofri mérete: 30×20 cm
  • A termék méretei: 37,1×21,6×71,1 cm
Csomag tartalma
  • 1 db tojásos sütemény gép
  • 2 x fa fogantyú
  • 1 x csavarkészlet
  • 1 x angol nyelvű kézikönyv