Csokoládé temperáló, olvasztó gép – 2×1,5l

46.990 Ft (bruttó) 37.000 Ft (nettó)

Cikkszám: CS-215
Raktáron
Alacsony raktárkészlet.

Termék raktáron: 1 db

Kérdése van? Írjon nekünk!

info@gauderszerszam.hu

Gyors kiszállítás

Az ország egész területére

Biztonságos fizetés

Utalás és kártyás fizetés.

Garancia

Gyártói jótállás

Szerviz

Magyar szerviz háttér

Leírás

Csokoládé temperáló, olvasztó gép – 2×1,5l

A csokoládé temperáló és olvasztó gép a legmagasabb minőséget és hatékonyságot kínálja a csokoládéval való munkavégzéshez. A 800W-os nagy teljesítményű belső M-alakú fűtőcső és a vízfürdős fűtés gyors felmelegedést biztosít anélkül, hogy a csokoládé az edény aljához tapadna. A csokoládé egyenletesen melegszik, így a keverék folyékonyabbá válik, és az öntetek selymesebbek lesznek.

A gép masszív 304-es rozsdamentes acélból készült, levehető porvédő fedelekkel van ellátva, ami segít a hőtartásban és kiváló szigetelést biztosít.

A hőmérsékletet kézzel 30-85°C között lehet beállítani, ezáltal biztosítva a pontos hőmérséklet-szabályozást. Ez az eszköz megfelelő különböző fajta csokoládéblokkok gyors olvasztásához és felhasználásához.

A rozsdamentes acélból készült csokoládéolvasztó 2 független edényt tartalmaz. Az egyiket csokoládéolvasztásra, a másikat pedig tej vagy tejszín olvasztására lehet használni, ezáltal javítva mind a munka, mind a mindennapi élet hatékonyságát. Minden edény 1,5 literes kapacitással rendelkezik, így egyszerre számos vendéget lehet kiszolgálni.

Ez a professzionális csokoládéolvasztó alkalmas csokoládéblokkok, vajblokkok, tejszín, tej és mások felmelegítésére és olvasztására. Sokoldalúan felhasználható, például családi összejövetelek során, szállodai éttermeknél a konyhán vagy akár a kézműves pékségek munkafolyamatait könnyítheti meg.


Specifikáció

  • Teljesítmény: 800W
  • Serpenyők száma: 2
  • Hőmérséklet tartomány: 30-85°C
  • Tömeg: 4,4kg
  • Termék méretei: 455 x 220 x 176mm