Csatornatisztító gép, duguláselhárító – Ø20-100mm, 250W, 16mm

139.700 Ft (bruttó) 110.000 Ft (nettó)

Cikkszám: DPC-02
Raktáron
Alacsony raktárkészlet.

Termék raktáron: 1 db

Kérdése van? Írjon nekünk!

info@gauderszerszam.hu

Gyors kiszállítás

Az ország egész területére

Biztonságos fizetés

Utalás és kártyás fizetés.

Garancia

Gyártói jótállás

Szerviz

Magyar szerviz háttér

Leírás

Acsatornatisztító gép ideális választás házak, lakások, közösségi épületek csatornáinak, lefolyóinak tisztításához, a dugulás okának megszüntetéséhez.

Csatornatisztító gép vásárlás szempontjai:

Csatornatisztító gép vásárlásakor több szempontot is figyelembe kell venni annak érdekében, hogy a lehető legmegfelelőbb eszközt választhassa ki az Ön igényeihez. Íme néhány kulcsfontosságú szempont, amelyek segíthetnek a döntésben:

  • Használati terület: Mérlegelje, hogy milyen típusú csatornákhoz és dugulásokhoz szeretné használni a gépet. Különböző modellek vannak otthoni és ipari használatra, eltérő méretű csövekhez és különböző típusú dugulásokhoz.
  • Teljesítmény: A gép teljesítménye fontos szempont lehet, különösen nehéz dugulások esetén. Nagyobb teljesítményű gépek jobban képesek megbirkózni a zsír, olaj, gyökerek és egyéb makacs anyagok eltávolításával.
  • Méret és hordozhatóság: Figyelembe kell venni a gép méretét és súlyát, különösen, ha rendszeresen szükséges szállítani vagy különböző helyszíneken használni. Néhány gép kerekeken gurul, ami megkönnyíti a mozgatásukat.
  • Kábel- és csőhossz: A duguláselhárító gépek kábeleinek és csöveinek hossza meghatározza, milyen mélyre tudnak elérni a csatornarendszerben. Győződjön meg róla, hogy a választott modell rendelkezik elegendő hosszúságú kábellel vagy csővel az Ön igényeihez.
  • Tartozékok és csatlakozófejek: A különböző típusú dugulások eltávolításához különböző csatlakozófejekre lehet szükség. Ellenőrizze, hogy a géphez milyen tartozékok tartoznak, és milyen további fejek állnak rendelkezésre hozzá.

A csatornatisztító gép paraméterei:

Feszültség: 230V, 50-60 Hz

Teljesítmény: 250W

Forgási sebesség: 400 fordulat / perc

Tisztító cső átmérője: 20-100 mm

Adapter doboz spirállal

Spirál hossza: 4,5 m

Spirál átmérője: 10 mm

Spirálkészlet

3 spirál egy spirálkosárban

Spirál hossza: 15 m

Spirál átmérője: 16 mm

Csomag tartalma

1 x duguláselhárító készülék

1 x bőrkesztyű

1 x spirál készlet

További információk

Tömeg 20 kg