Csőtisztító gép, duguláselhárító – Ø20-100MM, 390W, 16mm

165.100 Ft (bruttó) 130.000 Ft (nettó)

Cikkszám: DPC-03
Raktáron
Alacsony raktárkészlet.

Termék raktáron: 1 db

Kérdése van? Írjon nekünk!

info@gauderszerszam.hu

Gyors kiszállítás

Az ország egész területére

Biztonságos fizetés

Utalás és kártyás fizetés.

Garancia

Gyártói jótállás

Szerviz

Magyar szerviz háttér

Leírás

A duguláselhárító, csőtisztító gép ideális választás házak, lakások, közösségi épületek csatornáinak, lefolyóinak tisztításához, a dugulás okának megszüntetéséhez.

Egy csőtisztító gép számos típusú dugulás elhárítására használható, különösen olyan helyzetekben, ahol a hagyományos módszerek, mint például a pumpáló vagy a vegyszeres tisztítás nem hatékonyak. A csőtisztító gépek erős mechanikai hatással képesek eltávolítani a dugulásokat, így széles körben alkalmazhatók különböző csövekben és lefolyókban jelentkező problémák esetén.

Néhány tipikus helyzet, ahol egy csőtisztító gép hatékony lehet:

  • Haj- és szappanmaradványok: Gyakori okai a fürdőszoba lefolyóinak eldugulásának. A csőtisztító gép segíthet eltávolítani ezeket a maradványokat a csövek belsejéből.
  • Ételmaradékok: A konyhai mosogató lefolyójában felhalmozódott ételmaradékok is okozhatnak dugulást. Egy duguláselhárító gép erőteljesen képes megbirkózni ezekkel az akadályokkal.
  • Zsír- és olajlerakódások: Konyhákban gyakori probléma, ahol a zsírok és olajok lehűlve megszilárdulhatnak a csőben, eldugítva azt. Egy csőtisztító gép képes lehet áttörni ezeket a zsírlerakódásokat.
  • Papírtermékek, például törlőkendők és higiéniai termékek: Ezek az anyagok nem bomlanak le könnyen, és gyorsan eldugíthatják a WC-t vagy más lefolyókat. A csőtisztító gépek segíthetnek ezeknek a nehezen kezelhető anyagoknak az eltávolításában.
  • Gyökér behatolás: Azokban az esetekben, ahol a fa gyökerek behatolnak a csatornarendszerbe, egy erősebb, professzionális csőtisztító gépre lehet szükség a gyökerek eltávolításához és a cső áteresztő képességének helyreállításához.
  • Egyéb lerakódások és tárgyak: Ide tartoznak a vízkőlerakódások, kisebb tárgyak, amik véletlenül a lefolyóba kerültek és más nem szerves anyagok, amik eldugíthatják a csöveket.

A csőtisztító gép paraméterei:

Teljesítmény: 390W

Forgási sebesség: 400 fordulat / perc

Tisztító cső átmérője: 20-100 mm

Adapter doboz spirállal

Spirál hossza: 6 méter

Spirál átmérője: 9 mm

Spirálkészlet

3 spirál egy spirálkosárban

Spirál hossza: 12.5 méter

Spirál átmérője: 16 mm

Csomag tartalma

1 x duguláselhárító készülék

1 x bőrkesztyű

1 x spirál készlet

További információk

Tömeg 20 kg