Elektromos olajsütő, két kivehető tartállyal

78.740 Ft (bruttó) 62.000 Ft (nettó)

Cikkszám: EOS-2
Raktáron
Alacsony raktárkészlet.

Termék raktáron: 1 db

Kérdése van? Írjon nekünk!

info@gauderszerszam.hu

Gyors kiszállítás

Az ország egész területére

Biztonságos fizetés

Utalás és kártyás fizetés.

Garancia

Gyártói jótállás

Szerviz

Magyar szerviz háttér

Leírás

Két különálló olajtartállyal ez a kereskedelmi forgalomban kapható elektromos olajsütő lehetővé teszi, hogy különböző típusú ételeket külön-külön süthessen, és megőrizze az eltérő ízeket. Ezenkívül 2 kivehető kosarat tartalmaz, amelyek kapacitása 3,7 liter.

Mindkét tartálya 2500 wattos fűtőelemmel rendelkezik, amely gyorsan felmelegíti az olajat a kívánt hőmérsékletre. Ez azt jelenti, hogy gyorsan és alaposan elkészítheti az ételt.

MEGJEGYZÉS: Az áramkimaradás kockázatának minimalizálása érdekében használjon külön aljzatlemezeket minden egyes dug villához, és csatlakoztassa a fali aljzatba, ne pedig a vezetéklap típusú aljzatba.

Könnyen állítható a hőmérsékletet 50-200°C között. Ezenkívül egy hőleállító mechanizmus is fel van szerelve, amely automatikusan megszakítja az áramellátást, ha az olaj hőmérséklete eléri a 230 °C-ot.

A sütő minden alkatrésze könnyen kiemelhető, beleértve az olajtartályokat is. A fűtőcsövek pedig felhajthatók a könnyű tisztítás érdekében minden használat után. Sőt, a rozsdamentes acél külsejét gyerekjáték letörölni.

A bevonatos, hideg tapintású fogantyú kényelmes használatot biztosít, míg a jól illeszkedő burkolat minimalizálja a forró olajfröccsenést. A fűtőcső felett elhelyezkedő védőlemez felfogja a felesleges ételmorzsát és csökkenti a szennyeződéseket. Az elülső horog pedig megkönnyíti a sütőkosár felakasztását a gyors olajleeresztés érdekében.

Az olajsütő nem rendelkezik olajleeresztő lehetőséggel.

Specifikációk

  • Sütőkosár mérete: 185x205x100 mm
  • Olajtartály mérete: 325x265x145 mm
  • Tápkábel hossza: 1,3 m
  • Fűtőcső anyaga: SUS 201