Elektromos terménydaráló tölcsérrel – 1500W

146.050 Ft (bruttó) 115.000 Ft (nettó)

Cikkszám: EGMG-1500
Raktáron
Alacsony raktárkészlet.

Termék raktáron: 1 db

Kérdése van? Írjon nekünk!

info@gauderszerszam.hu

Gyors kiszállítás

Az ország egész területére

Biztonságos fizetés

Utalás és kártyás fizetés.

Garancia

Gyártói jótállás

Szerviz

Magyar szerviz háttér

Leírás

Elektromos terménydaráló tölcsérrel – 1500W

Az elektromos terménydaráló két különböző őrlőkoronggal rendelkezik valamint egy betöltő tölcsérrel. Az acél őrlőkorong száraz őrléshez, a homok őrlőkorong nedves őrléshez. Ezen innováció révén könnyedén előállíthatja a szója- és rizslisztet, amely ideális alapanyag a friss szója tej és a rizstorták elkészítéséhez. A kényelmes tölcsér kialakítása segít abban, hogy az anyagok egységesen kerüljenek az őrlőkorongokhoz, biztosítva a folyamatos és hatékony működést.

Az 1500W-os erőteljes motor lehetővé teszi a magas sebességű és folyamatos őrlést, létrehozva ezzel egyedülálló őrlési képességet. Az éles penge könnyedén zúzza szét a különböző terményeket finom porrá. Ráadásul a prémium minőségű motor alacsony rezgéssel rendelkezik így javítja a hasznos munkaidőt és meghosszabbítja a gép élettartamát.

A gép strapabíró anyagokból készült. A tölcsér rozsdamentes acélból készült, ami rendkívüli tartósságot biztosít. A masszív vas test pedig hosszan tartó használatra tervezték, melyet tovább hangsúlyoz a homokfúvásos felületkezelés, ami nemcsak a tartósságát növeli, de gyönyörű megjelenést is kölcsönöz neki.

A praktikus állíthatóság lehetővé teszi az eszköz széles körű alkalmazását, megnyitva az utat a kreativitásnak és az egyedi receptek kipróbálásának. Függetlenül attól, hogy finomabb őrleményre van szüksége a fűszerekhez, vagy durvább szemcsékre a kávéhoz, a könnyen kezelhető állítógombbal könnyedén szabályozhatja a folyamatot. A kukorica, kávébab, gabona, búza és dió vastagságának pontos beállításával egyesítheti az őrlőgép teljesítményét az Ön egyedi ízlésével és elképzeléseivel.

Egyúttal ki szeretnénk emelni, hogy az állítható vastagságú funkció nem csupán kivételes rugalmasságot és felhasználóbarát dizájnt kínál, hanem a gép teljesítményének optimalizálásával párhuzamosan hozzájárul a hosszú élettartamhoz és az eszköz megbízhatóságához. A finom beállítások lehetővé teszik a pontos ellenőrzést, miközben az erőteljes motor biztosítja az egyenletes és hatékony őrlést a különböző alapanyagokhoz.

Ez az elektromos  terménydaráló gép teljes mértékben minden igényt kielégít. Az eszköz képes kezelni különféle száraz és nedves anyagokat, beleértve a gabonaféléket (szója, kukorica, árpa, búza, zab, rozs, borsó, kávébab), fűszereket (édeskömény, bors, fahéj, rozmaring) és gyógynövényeket. Ideális mindennapi alapvető igényekhez való anyagok feldolgozására, különösen alkalmas kereskedelmi, ipari szintű felhasználásra.


Specifikáció

  • Névleges teljesítmény: 1500W
  • Őrlési mennyiség: 27-50 kg/óra
  • Száraz és nedves őrlés