Élelmiszerszárító gép, aszalógép – 6 tálcás 700W

82.550 Ft (bruttó) 65.000 Ft (nettó)

Cikkszám: TFDM-6700
Raktáron
Alacsony raktárkészlet.

Termék raktáron: 1 db

Kérdése van? Írjon nekünk!

info@gauderszerszam.hu

Gyors kiszállítás

Az ország egész területére

Biztonságos fizetés

Utalás és kártyás fizetés.

Garancia

Gyártói jótállás

Szerviz

Magyar szerviz háttér

Leírás

Élelmiszerszárító gép, aszalógép – 6 tálcás 700W

Az élelmiszerszárító gép, aszalógép magas színvonalú funkcionalitással és robusztus kivitelezéssel rendelkezik, hogy minden igényt kielégítsen. Az 6 tálcás, 700W-os aszalógép kiváló minőségű, élelmiszeripari 304 rozsdamentes acélból készült tálcaival a szárítás művészetét hozza el Önnek.

A hat rétegű, rozsdamentes acél tálca mérete egyenként 300 x 280 mm, és mindegyik akár 0,77 kg élelmiszert is képes befogadni. Ez lehetővé teszi, hogy egyszerre szárítsa a különböző típusú gyümölcsöket és zöldségeket, a változatosság jegyében.

Az aszalógép vezérlőpanelje lehetővé teszi az optimális idő és hőmérséklet kiválasztását a különböző összetevők alapján. Az időt 0-48 óra között állítható be, míg a hőmérséklet 35-85°C között szabályozható.

A szárító gép vázát és kulcsfontosságú részeit tartós és korrózióálló 201 rozsdamentes acélból készítették, amely garantálja a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot. Ez a választás nemcsak a funkcionalitás szempontjából előnyös, hanem esztétikailag is vonzó megjelenést kölcsönöz a konyhának.

Az élelmiszerekkel közvetlen érintkezésbe lépő részek, mint például az aszaló tálca, kizárólag minőségi 304 rozsdamentes acélból készültek. Ez a fajta acél kiváló élelmiszerbiztonságot nyújt, különösen fontos az élelmiszerszárításnál, ahol az élelmiszerek közvetlenül érintkeznek a felülettel. Emellett a tálca BPA-mentes, ezzel biztosítva, hogy az élelmiszerek szárítása során semmilyen káros anyag ne kerüljön az ételbe.

A gép további kényelmi funkciókkal is rendelkezik, mint például a beépített LED világítás és a nagyméretű ablak. Ez a kombináció lehetővé teszi, hogy könnyedén ellenőrizze az élelmiszerek szárítási folyamatát anélkül, hogy fel kellene nyitni a gépet. Ezáltal maximalizálhatja az ellenőrzést és biztos lehet abban, hogy az ételeik pontosan olyan állapotban száradnak, ahogyan szeretné.

A 360°-os forrólevegő-cirkulációs rendszerrel rendelkező gép hátsó szárítóventillátorral, 700W szárítóteljesítménnyel és innovatív technológiával rendelkezik, amely segít az élelmiszerek egyenletes szárításában. A gép ezt anélkül teszi meg, hogy a tartalmat forgatná, így az ételek eredeti ízét zárja le.

A szárítógép csomagolása tartalmaz szilikon tekercsleveleket, szitákat, kesztyűket, így van lehetőség a kreatívkodásra és bármit elkészíthet! Búcsúzzon el az feldolgozott élelmiszerektől, és köszöntse az egészségesebb életmódot ezzel a rozsdamentes acél aszalógéppel, amely ideális a beef jerky, szárított gyümölcsök, gyümölcscsíkok, joghurtok, zöldségek, diók és akár kenyér elkészítéséhez is!


Specifikáció

  • Anyag: rozsdamentes acél
  • Hőmérséklet tartomány: 35-85°C
  • Tálca mérete: 300 x 280mm
  • Gép mérete: 455 x 336 x 320mm
  • Tömeg: 9,5kg
  • Tanúsítvány: ETL