Élemiszer-dehidratáló gép, aszalógép – 10 tálcás – 1000W

133.350 Ft (bruttó) 105.000 Ft (nettó)

Cikkszám: TFDM-11000
Raktáron
Alacsony raktárkészlet.

Termék raktáron: 1 db

Kérdése van? Írjon nekünk!

info@gauderszerszam.hu

Gyors kiszállítás

Az ország egész területére

Biztonságos fizetés

Utalás és kártyás fizetés.

Garancia

Gyártói jótállás

Szerviz

Magyar szerviz háttér

Leírás

Élemiszer-dehidratáló gép, aszalógép – 10 tálcás – 1000W

Örömmel mutatjuk be ezt a kiváló minőségű élemiszer-dehidratáló gép berendezést, mely egy hatékony és sokoldalú eszköz a házi ételek készítéséhez. Az különleges jellemzői és innovatív tervezése révén kiemelkedik a piacon elérhető hasonló termékektől.

Az élemiszer-dehidratáló berendezés 10 rétegű rozsdamentes acél tálca segítségével lehetővé teszi Önnek, hogy egyszerre száradtassa különböző típusú gyümölcsöket és zöldségeket. Minden tálca élelmiszer-minőségű 304 rozsdamentes acélból készül, és mérete 37,7 x 28,5 cm. Minden réteg akár 0,77 kg élelmiszert is elbír, így egyszerre többféle összetevőt száríthat meg.

A vezérlőpanel segítségével könnyedén beállíthatja az optimális időt és hőmérsékletet az Ön által készített ételekhez. Az időt 0,5-48 óra között, a hőmérsékletet pedig 30-90°C között állíthatja be. Ezáltal teljes ellenőrzést biztosít az ételek szárítási folyamatában.

Az élelmiszer-dehidratáló gépép különleges anyagokból készült. Az eszköz FDA tanúsítvánnyal rendelkezik, és a tartós, korrózióálló 201 rozsdamentes acélból készült. Az alátét magas minőségű 304 rozsdamentes acélból készül, BPA-mentes, és mosogatógépben is biztonságosan mosható. A gép beépített LED világítással is rendelkezik, így könnyedén nyomon követheti az ételek szárítási folyamatát.

Az élemiszer-dehidratáló gép 360° forrólevegős cirkulációs rendszerrel rendelkezik. A hátsóra szerelt szárítóventilátor, a 1000 W-os szárítóteljesítmény és a 360° levegőcirkulációs technológia segítségével az ételek egyenletesen száradnak. A gép ezt anélkül éri el, hogy a terméket forgatná, így megőrzi az ételek eredeti ízét.

Az élemiszer-dehidratáló gép a kreativitását és sokoldalúságát hangsúlyozza. Készítsen 100% természetes, házi készítésű szárított ételeket és snackeket és felejtse el a feldolgozott ételeket! A rozsdamentes acél dehidratáló tökéletes választás a jerky, szárított gyümölcsök, aszalt gyümölcshéj, joghurt, zöldségek, diók és akár kenyér elkészítéséhez is. A csomag tartalmaz szilikon tekercslapokat, szitákat, kesztyűket és papír recepteket, így csak a képzelet szab határt az elkészíthető ételeknek! Köszöntse az egészségesebb életet, és készítse magának szárított ételeit.


Specifikáció

  • Teljesítmény: 1000 W
  • Anyag: Rozsdamentes acél
  • Időintervallum: 0.5 – 48 h
  • Tálcák mérete: 377 x 285 mm
  • Termék tömege: 11.3 kg