Fánkkészítő, fánksütő gép – 1550W

73.660 Ft (bruttó) 58.000 Ft (nettó)

Cikkszám: DMM-1550
Raktáron
Alacsony raktárkészlet.

Termék raktáron: 1 db

Kérdése van? Írjon nekünk!

info@gauderszerszam.hu

Gyors kiszállítás

Az ország egész területére

Biztonságos fizetés

Utalás és kártyás fizetés.

Garancia

Gyártói jótállás

Szerviz

Magyar szerviz háttér

Leírás

Fánkkészítő, fánksütő gép – 1550W

Kiváló választás minden olyan vendéglátó helységbe ahol fontos a minőségi és ízletes fánkok sütése.

Minőségi alapanyagból: A fánksütő készülék rozsdamentes acél külső burkolattal és öntött alumínium fűtőlapokkal van összeállítva, melyek élelmiszeripari minőségűek. A rozsdamentes acél és az alumínium ötvözete nemcsak rozsdamentes és korrózióálló, de könnyen tisztítható is.

Párhuzamos fűtés: Mindkét oldalon fűtőlapok találhatók annak érdekében, hogy egyszerre 6 ínycsiklandó fánkot (mely 7,5cm átmérőjű és 1,5 cm vastag) lehessen készíteni. A nem tapadó Teflon bevonat gyors sütést és könnyű tisztítást tesz lehetővé.

Idő- és hőmérséklet-szabályozás: Pontos időzítő és hőmérséklet-szabályozó gombok állnak rendelkezésre tisztán látható skálákkal, 0-5 perc és 50-300℃ tartományban. LED lámpák jelzik a fűtési állapotot.

Apró részletek: A könnyen levehető csepegtető tálca a forma körül könnyű tisztítást tesz lehetővé, a légbeömlő nyílások mindkét oldalon a gyors hőelvezetésért lettek kialakítva, az ergonomikus fogantyú pedig könnyű kezelhetőséget biztosít a felnyitás során.

Széleskörű alkalmazhatóság: Képes ízletes, puha belsővel és ropogós külsővel készült fánkokat készíteni, kivételes ízzel és csábító illattal. Melyeket utólag ízlése szerint lehet dekorálni, és különböző ízekkel megtölteni.


Specifikáció

Teljesítmény: 1550W
Hőmérséklet-tartomány: 50-300℃
Fánk átmérő: 75mm
Fánk vastagsága: 15mm
Termék mérete: 300x340x240mm