Hordozható jégkészítő gép

93.980 Ft (bruttó) 74.000 Ft (nettó)

Cikkszám: PIM-1824
Raktáron
Alacsony raktárkészlet.

Termék raktáron: 1 db

Kérdése van? Írjon nekünk!

info@gauderszerszam.hu

Gyors kiszállítás

Az ország egész területére

Biztonságos fizetés

Utalás és kártyás fizetés.

Garancia

Gyártói jótállás

Szerviz

Magyar szerviz háttér

Leírás

Hordozható jégkészítő gép

Az Ön kényelméért tervezett hordozható jégkészítő géppel könnyedén élvezheti a tiszta jég előállítását bárhol és bármikor. Az effektív jégkészítés érdekében a gép mindössze 13-25 perc alatt, a szobahőmérséklettől függően, 24 átlátszó jégkockát hoz létre, és naponta akár 18 kg jeget termel. A csendes kompresszor alacsony energiaszükséglettel működik, biztosítva a hatékony fagyasztást. Az egyedi, nagyított átlátszó ablak lehetővé teszi a könnyű megfigyelést bármikor.

A kiváló minőség érdekében a gép két rétegű tartállyal rendelkezik. Az ABS borítású, könnyen tisztítható, masszív és tartós. Az minőségi alapanyagból készült tartály akár 1,1 kg jég tárolására is képes. A magas sűrűségű hab megőrzi a hőt és szigeteli azt.

A kezelés egyszerűsége érdekében egyetlen gombbal aktiválhatja a gépet. A kapcsoló gomb mellett található egy további gomb is, amely segítségével szabályozhatja a jégkocka méretét, így mindenki számára ideális méretű jeget készíthet.

A manuális víztöltéshez egy 1,5 literes víztartály áll rendelkezésre. Így Ön teljes kontrollt gyakorolhat a víz és jég minősége felett. Az jégvödör és kanál biztonságos és könnyen tisztítható anyagból készült. A vödör könnyen levehető, így egyszerűen tisztítható. A kondenzátor pedig nagy mennyiségű levegőárammal rendelkezik, biztosítva a gyors hőelvezetést és a gyorsabb jégkészítést.

Széles körű alkalmazhatóságának köszönhetően a kompakt kialakítású jégkészítő gép tökéletesen illeszkedik bármely tartó felületre. Ideális választás családoknak, kávézóknak, éttermeknek, bároknak, szállodáknak, élelmiszerboltoknak. Fedezze fel a kényelem és a friss jég élvezetét ezzel a kiváló minőségű jégkészítő géppel.


Specifikáció

  • Teljesítmény: 18 kg/24 óra
  • Jég típusa: Négyzet alakú
  • Jég tárolása: 1,1 kg
  • Víztartály: 1,5 liter
  • Borítás anyaga: ABS műanyag
  • Jégkészítési ciklus: 13-25 perc
  • Bruttó tömeg: 11,8 kg
  • Termék méretei (H x Sz x M): 31 x 39 x 37 cm