Ice roll fagylaltkészítő gép 280W

114.300 Ft (bruttó) 90.000 Ft (nettó)

Cikkszám: IRIM-280
Nincs raktáron
Kérdése van? Írjon nekünk!

info@gauderszerszam.hu

Gyors kiszállítás

Az ország egész területére

Biztonságos fizetés

Utalás és kártyás fizetés.

Garancia

Gyártói jótállás

Szerviz

Magyar szerviz háttér

Leírás

Ice roll fagylaltkészítő gép 280W

Hatékony és magas teljesítményű jégtekercs-készítő gép: A jégtekercs készítő gép rendelkezik egy nagy négyzet alakú hűtőtálcával, beépített réz hűtőcsővel, amely egyenletesen eloszlatva biztosítja kiváló hűtési hatást. A termékeket -25 ~ -30 ℃-on vagy az alatt hűti, ezáltal ideális terméket hoz létre, amely kielégíti az ízlelőbimbókat. Az erős 280 W-os kompresszor kényelmet és hatékonyságot biztosít a jégkészítéshez.

Élelmiszeripari 304 rozsdamentes acél: A tartós rozsdamentes acélból készült fagylaltkészítő gépvrendkívül stabil és hosszú élettartamú. Az élelmiszerrel érintkező összes rész 304 rozsdamentes acélból készült, könnyen tisztítható és higiénikus. Nagyobb munkaterülettel rendelkezik, így egyszerre sok jégtekercset készíthet vendégeinek.

Kényelmes üzemeltetőpanel: A sült fagylaltkészítő gépünk rendelkezik egy egyszerűen kezelhető és érthető üzemeltetőpanellel, amelyet bárki könnyedén kezelhet. A hűtés és olvadás funkcióját két gomb segítségével lehet elérni. Milyen felhasználóbarát felület!

Jól megtervezett részletek: Ez a kompakt és szerződött jégtekercs-készítő gép figyelmet szentel a részleteknek is. Négy gumi láb biztosítja a rendkívüli stabilitást. A nagyobb területű légszűrőnyílások hatékonyan csökkentik a funkcionális egységek hőmérsékletét, és megakadályozzák a magas hőmérséklet okozta károkat. Emellett két ételkanállal is rendelkezik.

Különböző alkalmazások: A fagylalt tekercs gép képes megbirkózni előre elkészített formulákkal, gyümölcslével, tejshake-vel, joghurttal stb. Különféle lágy és kemény fagylaltot, smoothie-kat, jeges sárt, slusht, hófagyit, gyümölcsfagyit, jegest pudingot stb. készíthet, széles körben használható bárokban, éttermekben és bevásárlóközpontokban.


Specifikáció

  • Teljesítmény: 280 W
  • Feszültség: 220V/50Hz
  • Tálca méret: 24 x 28 cm
  • Tála magasság: 2 cm / 0.8 inch
  • Anyag: 1,5 mm: 304 rozsdamentes acél
  • Hűtőközeg:  R134a hűtőanyag
  • Legalacsonyabb hőmérséklet: -25~-30 ℃
  • Környezeti hőmérséklet: 5~35 ℃
  • Tétel méretei: 31x30x34 cm