Ipari húsdaráló – 360 kg/h

194.310 Ft (bruttó) 153.000 Ft (nettó)

Cikkszám: EMG-794
Készleten
Raktárkészlet alacsony.

1 db maradt.

Hozzáadás a kívánságlistához
Hozzáadás a kívánságlistához
Kérdése van? Írjon nekünk!

info@gauderszerszam.hu

Gyors kiszállítás

Az ország egész területére

Biztonságos fizetés

Utalás és kártyás fizetés.

Garancia

Gyártói jótállás

Szerviz

Magyar szerviz háttér

Leírás

Ipari húsdaráló – 360 kg/h

A 6000W maximális teljesítményű ipari húsdaráló – 360 kg/h kivételes feldolgozási mennyiségével és számos praktikus funkciójával kiemelkedik a piacon. A húsdaráló motorja 100% tiszta rézből készült, normál esetben 1,100W-ig terjed (maximum 6000W), és egy méretes hústartóval rendelkezik,amis körülbelül 12-15 kg húst képes befogadni egy adott darálási munkához. Ez a daráló akár 360 kg húst is képes eldolgozni óránként, és több mint négy órán keresztül folyamatosan működik.

Masszív kivitel és ETL tanúsítvány: Ez a nehéz ipari húsdaráló ETL tanúsítvánnyal rendelkezik. 304 rozsdamentes acélból készült, és vízálló gombbal ellátott, érintkezésbe kerülő részei 100% élelmiszer-minőségű anyagból készültek. A visszafordítási funkció lehetővé teszi a gyors visszatérést a normál munkához, ha a hús beszorul. A gép tetején lévő fogantyúnak köszönhetően könnyen szállítható és bárhová magával viheti.

Bónusz kiegészítők

 Az ipari húsdaráló a kiváló minőségű alapfunkcióin túl számos extra kiegészítőt is magában foglal, amelyek fokozzák az ételkészítés élményét és sokoldalúságát. A csomag részeként két rozsdamentes acél pengét biztosítunk, melyek kimagasló élességükkel és tartósságukkal kiemelkednek. Ezek az éles pengék optimális darálási eredményeket garantálnak, bármilyen típusú hús esetén.

A két különböző méretű darálólemez (6/8mm) lehetővé teszi, hogy a húsdarálót a saját preferenciáihoz igazítsa, akár durva, akár finom őrlésre van szüksége. Ezáltal rugalmasságot biztosítunk az ételkészítés során, hogy teljes mértékben személyre szabott ízeket és textúrákat érjen el.

A kolbásztöltő lemez és a kolbászcső szintén része a kiegészítőcsomagnak, kinyitva az utat a házilag készített kolbászok és ínyenc húskészítmények elkészítése előtt. Ezek a kiegészítők segítenek Önnek abban, hogy kreatív és egyedi recepteket hozzon létre, és garantálják a házi készítésű kolbászok frissességét és ízét.

A tisztítás gyerekjáték: Az összes alkatrész levehető a tisztításhoz, az acél kiegészítőket közvetlenül a mosogatógépbe is teheti, a többi kiegészítőt pedig egy ingyenesen mellékelt tisztítókefével, vagy vizes ruhával, kevés mosogatószerrel könnyedén tisztíthatja.

Ötcsillagos segítő az élelmiszer előkészítéshez: Gyorsan és hatékonyan apríthatja fel a marhahúst, csirkét, pulykát, bölényt, szarvast és más húsokat a konyhájában ezzel a sokoldalú húsdarálóval, amely még csirkecsontokat és fagyasztott húst is képes megdarálni. Könnyen készíthet kolbászt is, és számos területen felhasználható, beleértve a konyhát, éttermet, élelmiszerfeldolgozó üzletet.


Specifikáció

  • Teljesítmény: 1100W (max 6000W)
  • Tálca betöltési kapacitása: 12-15kg
  • Termék tömege: 24kg
  • Test anyaga: 304 rozsdamentes acél
  • Tanusítványok: ETL, CE