Jégkészítő gép – 30kg/nap, asztali kivitel – 350W

114.300 Ft (bruttó) 90.000 Ft (nettó)

Cikkszám: IMMC-350
Raktáron
Alacsony raktárkészlet.

Termék raktáron: 1 db

Kérdése van? Írjon nekünk!

info@gauderszerszam.hu

Gyors kiszállítás

Az ország egész területére

Biztonságos fizetés

Utalás és kártyás fizetés.

Garancia

Gyártói jótállás

Szerviz

Magyar szerviz háttér

Leírás

Jégkészítő gép – 30kg/nap, asztali kivitel – 350W

Hatékony jégkészítés: A 350W-os kompresszorral működő berendezés kiválóan alkalmas gyors és hatékony jégkészítésre, naponta akár 30 kg-nyi jég előállítására. A beépített jégtálca 36 darab (4×9) jégkockát képes egyszerre készíteni, és mindössze 8-15 percig tart egy teljes ciklus. A jégkockák vastagsága könnyedén beállítható, így különböző vastagságokban készíthetjük el azokat, attól függően, milyen célra használjuk. Az eszköz kompakt kialakításának köszönhetően akár 5 kg jég is tárolható benne, ideális otthonokban, bárokban és élelmiszerboltokban egyaránt.

Tartós anyag: A jégkészítő gép strapabíró anyagokból készült, ABS héj, vastagított habréteg és élelmiszeripari PP bélés alkotják. A 348x340x666 mm méretű automata jégkészítő eszköz szemet gyönyörködtető, stílusos és kompakt megjelenésű. A habréteg kiváló hőszigetelő hatást biztosít, megakadályozva, hogy a jégkockák gyorsan elolvadjanak. A PC borítású, megtekintő ablakkal ellátott fedél könnyű hozzáférést biztosít a jéghez, és lehetővé teszi a jégkészítési folyamat belsejének könnyű megfigyelését.

Intelligens panel vezérlés: Az intelligens vezérlőpanel segítségével könnyedén szabályozhatja a jégkészítő gépet. Funkciói közé tartozik a jégkészítés előzetes beállítása, az egykattintásos automatikus tisztítás, valamint a teljes jégstop. Az jégkockák vastagságát az idő növelésével vagy csökkentésével állíthatja be, így különböző vastagságokban előállított jégkockákat alkalmazhat különféle célokra.

Könnyen csatlakoztatható és egyszerűen használató: Az eszköz könnyen csatlakoztatható és egyszerűen használható. Mellékelünk hozzá egy vízszűrőt, amely könnyen csatlakoztatható és hatékonyan szűri a vizet. A csatlakozódugónak köszönhetően a jégkészítőgép kiválóan működik bármilyen helyen, ahol rendelkezésre áll a vízellátás és az áramforrás. A lefolyócső és a jégkanál is tartozék, előbbi a maradék vizet vezeti el, utóbbi pedig kényelmes a jég kivételéhez.

Jól megtervezett részletek: A jól megtervezett részletek teszik teljessé ezt a kiváló minőségű jégkészítő gépet. A megtekintő ablakkal ellátott fedél lehetővé teszi a belsejének közvetlen megfigyelését, a belső LED világítás pedig lehetővé teszi a sötétben történő működést. A vízcsatorna könnyen eltávolítható a rendszeres tisztításhoz. A négy csúszásgátló láb stabil támaszt nyújt az eszköznek, míg a sűrű légbeömlők hatékony hőelvezetést biztosítanak, megelőzve a jégkészítőgép magas hőmérséklet miatti károsodását, ezzel meghosszabbítva élettartamát.


Specifikáció

  • Anyag: ABSSzín: Fekete
  • Névleges teljesítmény: 350W
  • 24 órás jéghozam: 31,75 kg
  • Jégtároló kapacitás: 5 kg
  • Jégkocka mérete: 22x22x22 mm
  • Jégtálca mérete: 36 db (4×9)
  • Hűtőközeg: Hűtőanyag: R290
  • Hűtési típus: Léghűtés
  • Termékméretek: 348x340x666 mm
  • Termék tömege: 16,8 kg