Jégkocka készítő gép – fekete, 12kg/nap

83.820 Ft (bruttó) 66.000 Ft (nettó)

Cikkszám: ICM-B
Raktáron
Kérdése van? Írjon nekünk!

info@gauderszerszam.hu

Gyors kiszállítás

Az ország egész területére

Biztonságos fizetés

Utalás és kártyás fizetés.

Garancia

Gyártói jótállás

Szerviz

Magyar szerviz háttér

Leírás

Jégkocka Készítő Gép

A jégkocka készítő gép egy kiváló minőségű, teljesítménycentrikus eszköz, amely ideális választás minden jégkockák iránti igény kielégítésére. A fekete elegáns kivitelezésű gép nemcsak a hatékony jégkocka előállítást biztosítja, hanem stílusos kiegészítője lehet konyhájának is.

Teljesítmény és Kétféle Jégkocka

Az a jégkocka készítő gép erőteljes 112W-os motorral rendelkezik, amely garantálja a gyors és hatékony jégkockakészítést. A gép kétféle jégkockaméretet kínál, így választhat a hagyományos kocka és a kisebb, gyorsan olvadó jégkocka között, hogy megfeleljen az italai egyedi igényeinek.

Nagy Kapacitás

Ez a jégkocka készítő gép ciklusonként akár 24 db jégkockát képes előállítani, és akár napi 12 kg jégkockát generálhat. A gép beépített jégkocka tárolójának köszönhetően akár 70 db jégkockát is tárolhat, ami körülbelül 700g jégnek felel meg. Ezáltal mindig elegendő jégkocka lesz a rendelkezésére, hogy frissen és hűtve tartsa italait.

Nagy Víztartály Kapacitás

Jégkocka készítő gép egy tágas 2,4 literes víztartállyal rendelkezik, ami minimalizálja az állandó utántöltés szükségességét. Ezzel a géppel könnyen elkészítheti a nagy mennyiségű jégkockát egyetlen töltéssel, így időt takaríthat meg és kényelmesen élvezheti a friss jégkockák előnyeit.

Kompakt és Hordozható

Annak érdekében, hogy a gépet bárhova magával vihesse, az jégkocka készítő gép kompakt és könnyű kialakítású, mindössze 9 kg tömeggel. Így nemcsak otthon, hanem kempingezés során vagy a piknikezésnél is élvezheti a friss jégkockák kényelmét.

A jégkocka készítő gép azoknak a tökéletes választás, akik szeretnék javítani italélményüket, és mindig friss és minőségi jégkockákat szeretnének készíteni. A fekete színű, elegáns megjelenésével és széles körű funkcionalitásával ez a gép kiváló választás bármilyen otthoni vagy kereskedelmi környezetben. Ne hagyja, hogy a jégkockahiány hátráltassa a frissítő italok élvezetét – szerezze be az jégkocka készítő gépet még ma!


Specifikáció

– Fekete

– Teljesítmény: 112W

– Kétféle jégkocka

– Kapacitás: 24db/ciklus, max. 12kg/24 óra

– Jégkocka tároló kapacitás: kb. 70 db, 700g

– Víztartály: 2,4l

– Tömeg: 9 kg