Kaptár készlet, 10 kerettel

36.830 Ft (bruttó) 29.000 Ft (nettó)

Cikkszám: KAP-10
Raktáron
Alacsony raktárkészlet.

Termék raktáron: 1 db

Kérdése van? Írjon nekünk!

info@gauderszerszam.hu

Gyors kiszállítás

Az ország egész területére

Biztonságos fizetés

Utalás és kártyás fizetés.

Garancia

Gyártói jótállás

Szerviz

Magyar szerviz háttér

Leírás

1,88 centiméter vastag, kiváló minőségű cédrusfából készült, precíz fecskefarkú asztalosokkal kombinálva, így egy kaptárt alkotva, amely egyszerre erős és tartós. Kültéri használatra tervezték, ellenáll a zord időjárási viszonyoknak, így biztosítja a megbízhatóságot a hosszú távú használatra.

Akril átlátszó ablakokkal felszerelve, lehetővé téve a méhek és a kaptárak körülményeinek egyszerű megfigyelését anélkül, hogy gyakori zavarásra lenne szükség. A szellőzőnyílások biztosítják a légáramlást a kaptáron belül, csökkentve a káros anyagok növekedését és fenntartva a kaptár egészségét.

A kaptár külsejét méhviaszréteggel vonják be, így a méhek természetes élőhelyéhez közeli környezetet teremtenek. Ezenkívül a méhviasszal bevont ABS kaptárkeretek vonzzák és stabilizálják a méhcsaládot.

A gondosan megtervezett fecskefarkú illesztések nemcsak a kaptár szerkezeti integritását biztosítják, hanem a telepítési folyamatot is egyszerűvé és gyorssá teszik. Még a méhészetben kezdő felhasználók is könnyen összeszerelhetik és karbantarthatják.

A kaptár belseje tágas, 10 db ABS csalit kaptárkerettel és 10 db cédrusfa fiasítóládával van felszerelve, amelyek elegendő helyet biztosítanak a méhek növekedéséhez és tevékenységéhez. Ez a kialakítás segít növelni a telepek termelékenységét és a mézhozamot.

Specifikációk

  • Kapacitás: 10 keret
  • Mély doboz méretei: 503x414x245 mm
  • Mély keret méretei: 482x232x35 mm