Kézi gépmozgató, 3 tonna teherbírással, 360 fokban forgatható

66.040 Ft (bruttó) 52.000 Ft (nettó)

Cikkszám: KGM-3T
Raktáron
Alacsony raktárkészlet.

Termék raktáron: 1 db

Kérdése van? Írjon nekünk!

info@gauderszerszam.hu

Gyors kiszállítás

Az ország egész területére

Biztonságos fizetés

Utalás és kártyás fizetés.

Garancia

Gyártói jótállás

Szerviz

Magyar szerviz háttér

Leírás

A nagy teherbírású gépmozgatóval könnyedén berakodhat és szállíthat 3T nehéz ipari rakományokat, például gépeket, ipari berendezéseket, túlméretezett kartondobozokat és egyebeket. A biztonságos csavarokkal megerősített teljes szerkezet robusztusabb az áru biztonságos szállítása érdekében. Ezenkívül hosszú, munkaerő-takarékos fogantyúval rendelkezik, amely megkönnyíti a kezelést.

Ipari gépmozgató különféle minőségi anyagokból épül fel. A fő váz vastagított szénacélból készül, erős bevonatú felülettel, amely erősen ellenáll a korróziónak és a deformációnak. A 360 fokban elforgatható csúszásmentes párna lehetővé teszi a nehéz rakományok irányának rugalmas beállítását, hogy megfeleljen a különböző kezelési igényeknek.

Három nagy, 360°-ban elforgatható PU kerék támogatja a 360 fokos rugalmas mozgást, könnyen húzható bármilyen irányba. Lehetővé teszi az áruk mozgásának egyszerűbb irányítását a különböző terepen, miközben biztosítja az áruk biztonságát. A 80 mm-es nagyméretű tömör görgők precíziós csapágyakkal is rendelkeznek, nagy kopásállósággal, korrózióállósággal és erős teherbírással.

Csak emelje fel a nehéz tárgyat egy emelőgéppel, majd helyezze alá a mozgó korcsolyakereket. Ismételje meg ezt a folyamatot mindaddig, amíg az összes sarkot biztonságosan rögzíti. Végül finoman nyomja meg a terheket, hogy a nehéz tárgyat könnyedén mozgassa. Ezen túlmenően gépmozgató kerekeink más típusú rakodóberendezésekkel is kombinálhatók, nagyobb rugalmasságot és alkalmazkodóképességet biztosítva.

Kezelje minden szállítási igényét magabiztosan! Megbízható megoldásokat kínál a különféle emelési, mozgatási és szállítási igények kielégítésére, hatékony és zökkenőmentes működést biztosítva a különböző munkakörnyezetekben.

Specifikációk

  • Terhelhetőség: 3T
  • Forgólemez mérete: Ф165 x 10 mm
  • Fő anyag: Szénacél
  • Termék súlya: 20,4 kg
  • Dolly Méret: 425 x 335 x 116 mm
  • PU kerék mérete: Ф80 x 70 mm