Kézi kolbásztöltő, 5 literes

90.170 Ft (bruttó) 71.000 Ft (nettó)

Cikkszám: KKT-5
Raktáron
Alacsony raktárkészlet.

Termék raktáron: 1 db

Kérdése van? Írjon nekünk!

info@gauderszerszam.hu

Gyors kiszállítás

Az ország egész területére

Biztonságos fizetés

Utalás és kártyás fizetés.

Garancia

Gyártói jótállás

Szerviz

Magyar szerviz háttér

Leírás

Dupla levegőkioldó szelep: kialakításának köszönhetően, nem kell sok lyukat fúrni a légbuborékok eltávolítása érdekében, és nem kell aggódni a szakadása miatti töltési problémák miatt.

Ez a függőleges kolbásztöltő 4 rozsdamentes acél töltőcsővel (Φ15 mm, Φ21 mm, Φ30 mm, Φ37 mm) rendelkezik, amelyek megfelelnek a különböző méretkövetelményeknek vékony olasz finom kolbász, ízesített szalámi vagy vastagabb elkészítéséhez.

A kolbásztöltő rövid könyök kialakítása csökkenti a húspazarlást, és a nagy tapadókorong hatékonyan elkerüli a gép remegését. Az élelmiszerekkel közvetlenül érintkező részek megfelelnek az élelmiszer-higiéniai elvárásoknak, így minden falatnál nyugalmat biztosítanak.

Két sebesség érhető el: gyors a kolbász töltéséhez és lassú a bél töltéséhez. Ráadásul egy ergonomikus és kényelmes fogantyúval is rendelkezik a könnyű és hatékony kezelés érdekében.

Az 5 literes kapacitás biztosítja, hogy egyszerre több kolbász készíthető, így sok erőfeszítést megtakaríthat. A levehető kialakítás tökéletes a könnyű tisztításhoz.

Specifikációk:

  • Űrtartalom: 5 L
  • Hordó és csövek anyaga: SUS304
  • Tömítőgyűrű: szilikon
  • Nyomólap: alumínium
  • Csőméretek: 37 mm, 30 mm, 21 mm, 15 mm