Kézi kolbásztöltő, 7 literes

101.600 Ft (bruttó) 80.000 Ft (nettó)

Cikkszám: KKT-7
Raktáron
Alacsony raktárkészlet.

Termék raktáron: 1 db

Kérdése van? Írjon nekünk!

info@gauderszerszam.hu

Gyors kiszállítás

Az ország egész területére

Biztonságos fizetés

Utalás és kártyás fizetés.

Garancia

Gyártói jótállás

Szerviz

Magyar szerviz háttér

Leírás

Dupla levegőkioldó szelep: kialakításának köszönhetően, nem kell sok lyukat fúrni a légbuborékok eltávolítása érdekében, és nem kell aggódni a szakadása miatti töltési problémák miatt.

Ez a függőleges kolbásztöltő 4 rozsdamentes acél töltőcsővel (Φ15 mm, Φ21 mm, Φ30 mm, Φ37 mm) rendelkezik, amelyek megfelelnek a különböző méretkövetelményeknek. vékony olasz finom kolbász, ízesített szalámi, vagy vastagabb húskolbász előállításához ideálisak.

A kolbásztöltő rövid könyök kialakítása csökkenti a húspazarlást, és a nagy tapadókorong hatékonyan elkerüli a gép remegését. Az élelmiszerekkel közvetlenül érintkező részek megfelelnek az élelmiszer-higiéniai elvárásoknak, így minden falatnál nyugalmat biztosítanak.

Két sebesség érhető el: gyors a kolbász töltéséhez és lassú a bél feltöltéséhez. Ráadásul egy ergonomikus és kényelmes fogantyúval is rendelkezik a könnyű és hatékony kezelés érdekében.

A 7 literes kapacitás biztosítja, hogy egyszerre több kolbász készíthető, így sok erőfeszítést megtakaríthat. A levehető kialakítás tökéletes a könnyű tisztításhoz.

Specifikációk:

  • Űrtartalom: 7 L
  • Hordó és csövek anyaga: SUS304
  • Tömítőgyűrű: szilikon
  • Nyomólap: alumínium
  • Csőméretek: 37 mm, 30 mm, 21 mm, 15 mm
  • A gép teljes mérete: 310 x 310 x 770 mm