Kézi olajprés

50.800 Ft (bruttó) 40.000 Ft (nettó)

Cikkszám: MOPM-304
Raktáron
Alacsony raktárkészlet.

Termék raktáron: 1 db

Kérdése van? Írjon nekünk!

info@gauderszerszam.hu

Gyors kiszállítás

Az ország egész területére

Biztonságos fizetés

Utalás és kártyás fizetés.

Garancia

Gyártói jótállás

Szerviz

Magyar szerviz háttér

Leírás

Kézi olajprés

A kézi olajprés használatával könnyedén kivonhatja az olajat a nyersanyagból, lehetővé téve, hogy természetes és tápláló végterméket kapjon. Ez a kézi olajprés gép lehetővé teszi az Ön számára, hogy kézzel készítse el a saját igényeinek megfelelő kedvenc olajfajtáit. Magas tartóssággal és szilárdsággal rendelkezik a 304 rozsdamentes acél konstrukciójának köszönhetően. Az élelmiszerminőségű anyag nem károsítja az egészséget és a tisztítás is könnyedén elvégezhető a mellékelt tisztítókefével.

A kézi hajtókar jól megtervezett, csúszásmentes és kényelmes fogást biztosít, így a gép használata különösen egyszerű és kényelmes. A tervezés során kiemelt figyelmet fordítottak arra, hogy a felhasználó ne csak hatékonyan, hanem kellemesen is végezhesse el az olajkinyerést.

Az egyszerű működtetési mechanizmusnak köszönhetően az emberi erőtakarékosság az egyik kiemelkedő jellemzője ennek a kézi olajprés gépnek. Ezáltal a felhasználók nem csak az egészséges és természetes olajak élvezetét tapasztalhatják meg, hanem a folyamatot magát is szórakoztatónak találhatják. A könnyű működtetés lehetőséget teremt arra, hogy az olajkinyerés ne csupán egy feladat legyen, hanem egy kreatív és élvezetes tevékenység.

Az olaj folyamatosan és könnyedén áramlik a palackba, amelyet kényelmesen elhelyezhet a mellékelt tálcán a működtetés során. Ez a tervezési elem nemcsak a tisztaságot és rendet biztosítja a folyamat során, hanem praktikus megoldás is a könnyebb kezelhetőség érdekében. Így a felhasználóknak nem kell aggódniuk az elszórt olaj miatt, és teljes mértékben élvezhetik a készítés folyamatát.

Praktikus és kifinomult eszköz

Ez a praktikus és kifinomult olajprés gép tehát nem csupán hatékony eszköz az olajkinyeréshez, hanem élménnyé is teszi azt, miközben gondoskodik a tisztaságról és a kényelemről.

A kézi olajprés gép könnyen beállítható az asztali szorító egység kialakításának köszönhetően. Ezáltal illeszkedik a legtöbb asztalhoz és deszkához. A szorító védi a felületet, és megakadályozza a gép elcsúszását nehéz munka közben.

Vásárlásával egy teljes rozsdamentes acél olajprés készletet kap, amit könnyen összeállíthat. Továbbá egy olajpalack és egy alkoholtároló palack  is tartozik a készlethez, melyeket akár standard háztartási palackokkal is helyettesítheti.

Annak érdekében, hogy az alkoholtároló palack a helyén maradjon munka közben, kialakítottunk egy félkör alakú pálcikát, ami segíthet Önnek. A pontos és biztonságos használatról a csomagban mellékelt kézikönyv elegendő információt tartalmaz.

A rozsdamentes acél olajprés géppel készített olajat használhatja főzéshez vagy testhidratálónak. Kivonhat olajat földimogyoróból, napraforgómagból, teafa magból, szezámmagból, dióból, kókuszdióból, lenmagból.


Specifikáció

  • Anyag: 304 rozsdamentes acél
  • Működési típus: kézi működtetés
  • Tölcsér átmérő: 11 cm