Lágyfagylalt gép, álló 20-28 l/óra 2200W – Előhűtés

1.003.300 Ft (bruttó) 790.000 Ft (nettó)

Cikkszám: SIMSPC-2200
Nincs raktáron
Kérdése van? Írjon nekünk!

info@gauderszerszam.hu

Gyors kiszállítás

Az ország egész területére

Biztonságos fizetés

Utalás és kártyás fizetés.

Garancia

Gyártói jótállás

Szerviz

Magyar szerviz háttér

Leírás

Lágyfagylalt gép, álló 20-28 l/óra 2200W – Előhűtés

Ez az álló, függőlegesen tervezett lágyfagylalt gép lehetővé teszi a 2+1 ízű fagylalt elkészítését, kiválóan alkalmazkodva a magas igényekkel rendelkező helyekhez. Az eszköz rendelkezik előhűtési, hiánypótlási riasztási és egygombos tisztítási funkcióval. Két GMCC dupla kompresszorral, két 6 literes rozsdamentes acél tartállyal, egy külső nedvességálló tölcsértartóval, valamint LCD kijelzővel, amely lehetővé teszi a gép működésének közvetlen megfigyelését.

Fontos megjegyzés: Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a termék nagy és súlyos, ezért a szállítás általában 2-3 héten belül történik.

Ez a lágyfagylalt készítő GMCC dupla kompresszorral, két 6 literes élelmiszer-minőségű rozsdamentes acél tartállyal, hatékony hűtőrendszerrel és R410a hűtőfolyadékkal van felszerelve. Funkciók, mint az előhűtés és a hiánypótlási riasztás is integrálva vannak. A termelés elérheti a 20-28 liter/óra értéket.

A két beépített rozsdamentes acél tartállyal rendelkező lágyfagylalt géppel háromféle ízű fagylaltot készíthet, beleértve két különálló ízt és egy kevert ízt is, így kínálva változatos ízvilágot.

Az idő, a hőmérséklet, a keménység és a fagylalt mennyisége megjeleníthető a képernyőn a közvetlen megfigyelés érdekében. Különböző ízekhez való szabad beállítási lehetőségek állnak rendelkezésre. Ráadásul az egygombos tisztítás gyors és automatikus géptisztítást tesz lehetővé.

A gépben lévő összetevőket előhűtik, így a fagylalt gyorsan elkészíthető a bekapcsolás után. Az éjszakai tárolási funkció csökkenti a takarítás gyakoriságát és megőrzi az összetevőket.

A külsején található tölcsértartó nemcsak praktikus helyet biztosít a tölcsérek számára, de kifinomult tervezésének köszönhetően meg is őrzi a bele helyezett tölcsérek frisseségét és ízét. Ezáltal a lágyfagylaltot kínáló helyek számára ideális megoldást nyújt, hiszen a vendégek mindig élvezhetik a ropogós tölcséreket, amelyeknek íze épp olyan friss és zamatos, mint az elkészült fagylalt.

2200W-os fagylaltkészítőnk két 6 literes tartállyal rendelkezik, amelynek kapacitása elérheti a 20-28 liter/óra értéket. LCD érintőképernyővel és külső tölcsértartóval van felszerelve, valamint előhűtési és habosítási technológiát alkalmaz. Könnyű mozgatáshoz kerekek is tartoznak.


Specifikáció

  • Teljesítmény: 2200W
  • Hűtőközeg: R410a
  • Kapacitás: 6L*2
  • Termelés: 20-28L/H
  • Bruttó tömeg: 132 kg
  • Csomag mérete: 67 x 61 x 149 cm