Lágyfagylalt gép, asztali 18 l/óra 2200W

889.000 Ft (bruttó) 700.000 Ft (nettó)

Cikkszám: SIMC-2200
Nincs raktáron
Kérdése van? Írjon nekünk!

info@gauderszerszam.hu

Gyors kiszállítás

Az ország egész területére

Biztonságos fizetés

Utalás és kártyás fizetés.

Garancia

Gyártói jótállás

Szerviz

Magyar szerviz háttér

Leírás

Lágyfagylalt gép, asztali 18 l/óra 2200W

A professzionális fagylaltkészítők eszköze, két nagy ételminőségű 304 rozsdamentes acél tartállyal felszerelve. Háromféle ízt támogat, beleértve két egyszerű ízt és egy kevert ízt. Az üzemeltetés teljesen automatikus, könnyedén irányítható az intelligens vezérlőpanel segítségével. Ideális választás éttermek, kávézók, gyorséttermek számára.

Erőteljes kompresszorokkal, két 6 literes élelmiszeripari besorolású 304 rozsdamentes acél tartállyal, hatékony hűtővel és R410a hűtőfolyadékkal felszerelve. A termelési teljesítménye akár 18 liter/óra.

Két beépített rozsdamentes acél tartállyal a fagylaltkészítéshez, ez a lágyfagylalt gép háromféle fagylalt íz előállítására alkalmas, beleértve két egyszerű ízt és egy kevert ízt. Tehát nem csupán kiváló minőségű fagylaltok elkészítésére képes, hanem a két tartálynak köszönhetően egyedi és változatos ízvilágot is kínál a felhasználóknak.

Az idő, a hőmérséklet, a keménység és a fagylalt mennyisége közvetlenül megtekinthető a képernyőn. Szabadon szabályozhatja a különböző ízek szerint. Emellett az egykattintásos tisztítás lehetővé teszi a gyors és automatikus géptisztítást.

A csepegőtálca kifinomult kialakításának köszönhetően a gép nemcsak a víz vagy fagylalt esetleges lecsepegését gátolja meg, hanem egyúttal a munkakörnyezet higiéniáját is biztosítja. Ez az intézkedés fontos, hiszen egy rendezett és tiszta munkaterület nem csupán esztétikailag vonzó, hanem segít megőrizni a készítési folyamat tisztaságát és a termékek minőségét.

A csepegőtálca további előnye, hogy rendelkezik egy praktikus, levehető funkcióval. Ennek köszönhetően könnyedén eltávolítható és tisztítható, ezáltal minimalizálva a karbantartási időt és erőfeszítést. A levehető funkció lehetővé teszi a gyors és hatékony tisztítást, így a gép mindig a legmagasabb higiéniai szabványoknak felel meg. Ezáltal a felhasználó könnyedén karbantarthatja a gépet, és biztos lehet abban, hogy minden előállított fagylalt friss és tiszta marad.

A nagy tölcsértartó a gép oldalán helyezkedik el, és egyszerre nagy mennyiségú tölcsér tárolására alkalmas.

Széles körben alkalmazható éttermekben, kávézókban, snack-bárokban, gyorséttermekben, szupermarketekben és más olyan helyeken, ahol magas az igény. Egyszerű lépések nélkül rövid idő alatt készíthető el lágyfagylalt, joghurt vagy sorbet.


Specifikáció

  • Hűtőközeg:  R410a hűtőfolyadék
  • Kimenet: 18l/h
  • Kapacitás: 6L*2
  • Feszültség: 220V/50Hz
  • Teljesítmény: 2200W
  • Bruttó tömeg: 115kg
  • Bruttó méretek: 83.5×57.6×85.0cm