Levesmelegítő, melegentartó – 2x7l

88.900 Ft (bruttó) 70.000 Ft (nettó)

Cikkszám: ESH-27
Raktáron
Alacsony raktárkészlet.

Termék raktáron: 1 db

Kérdése van? Írjon nekünk!

info@gauderszerszam.hu

Gyors kiszállítás

Az ország egész területére

Biztonságos fizetés

Utalás és kártyás fizetés.

Garancia

Gyártói jótállás

Szerviz

Magyar szerviz háttér

Leírás

Levesmelegítő, melegentartó – 2x7l

Kiváló választás az olyan éttermek, büfék és rendezvényhelyszínek számára, ahol fontos a megfelelő és minőségi tálalás. A készülék két darab, 7 literes levesedényt tartalmaz és hozzájuk tartozó fedőt tartalmaz, így lehetővé teszi két különböző étel egyidejű szervírozását.

Gyors felfűtés, hosszantartó melegítés: Az ételmelegítő erőteljes, 1200 wattos SUS 304 rozsdamentes acél fűtőcsővel rendelkezik, mely gyorsan felmelegíti az ételt, hogy az ízletes és forró maradjon. A hőmérséklet kimenetet a hőmérséklet-szabályozó segítségével állíthatja be az igényeknek megfelelően, 30 és 85 fok között.

Biztonságos üzemeltetés: A készülék “Szárazégés-jelző” és “Újraindítás” gombbal van ellátva. A szárazégés-jelző funkció automatikusan leállítja az étel melegítését, ha a hőmérséklet meghaladja a 248°F (120°C) -ot. Az újraindítás gomb pedig le egyszerűsíti az úlbóli melegítési folyamatot. Egyszerűen csak töltse újra fel vízzel, majd nyomja meg az újraindítás gombot.

Robusztus rozsdamentes acél szerkezet: A rozsdamentes acél anyagból készült készülék könnyen tisztítható és karbantartható. Az SUS 304 lábas hosszú élettartamot és biztonságot garantál, míg a vastag fal megfelelő szilárdságot biztosít.

Praktikus kialakítás: Az alul elhelyezkedő víztároló belső vízszintjelzővel van ellátva az egyszerű vízkezelés érdekében. Az ételmelegítőben található csap lehetővé teszi a víz leengedését a használat után, csökkentve a készülék belső tisztításának kellemetlenségét. Emellett két extra hosszú nyeles merőkanál is jár a készülékhez, melyek tökéletesen alkalmasak a mély lábasokhoz.


Specifikáció

  • Névleges teljesítmény: 1200W
  • Teljes kapacitás: 2x7l
  • Hőmérséklet-tartomány: 30-85°C
  • Termékméretek: 580 x 310 x 300 mm
  • Termék súlya: 8,5 kg