Palacsinta sütő készülék – Ø 40cm

88.900 Ft (bruttó) 70.000 Ft (nettó)

Cikkszám: CMM-40
Raktáron
Alacsony raktárkészlet.

Termék raktáron: 1 db

Kérdése van? Írjon nekünk!

info@gauderszerszam.hu

Gyors kiszállítás

Az ország egész területére

Biztonságos fizetés

Utalás és kártyás fizetés.

Garancia

Gyártói jótállás

Szerviz

Magyar szerviz háttér

Leírás

Palacsinta sütő készülék – Ø 40cm

A készülék a kiváló minőségű alapanyagok és a professzionális tervezés egyesítésével nyújtja a tökéletes palacsinta elkészítéséhez szükséges lehetőséget. A vastag, rozsdamentes acél külső burkolat és a teflon-bevonatú öntöttvas fűtőlap biztosítja a tartósságot és a könnyű tisztíthatóságot.

A készülék 40 cm átmérőjű fűtőlapja beépített toroid fűtőcsövekkel rendelkezik, amelyek egyenletes hőeloszlást biztosítanak, így a palacsinták egyenletesen sülnek meg. A 3 kW-os nagy teljesítményű kimenet az azonnali felmelegedést teszi lehetővé. A pontos hőmérséklet-szabályozás lehetőségét a kényelmesen kezelhető forgató gomb biztosítja, így a hőmérséklet 50-300 ℃ között állítható.

Számos gondos részlettel rendelkezik, például a mindkét oldalon található légnyílásokkal a hatékony hőelvezetés érdekében, valamint egy nagy fiókkal (350×350 mm), amiből könnyen elérheti azokat az eszközöket, amelyekre szüksége van. A készülékhez tartoznak különféle kiegészítők is (1 x fa tésztaegyengető, 1 x tojásverő, 1 x ételcsipesz, 2 x ecset, 4 x tisztítószivacs, 1 x műanyag kaparó).

Ez a kereskedelmi célú palacsinta sütő elektromos készülék kielégíti a reggeli elkészítésével kapcsolatos legtöbb igényt. De palacsinta sütés mellett akár készíthet rajta bacont, tojást, tortillát, omlettet és különböző lepényeket egyaránt.


Specifikáció

  • Teljesítmény: 3KW
  • Fűtőlap mérete: Ø40 cm
  • Hőmérséklet-tartomány: 50-300℃
  • Tápkábel hossza: 1.3m
  • Termékméretek: 47x47x24cm