Papírvágó – kézi, A4, 400 ív

95.250 Ft (bruttó) 75.000 Ft (nettó)

Cikkszám: PCM-400
Raktáron
Kérdése van? Írjon nekünk!

info@gauderszerszam.hu

Gyors kiszállítás

Az ország egész területére

Biztonságos fizetés

Utalás és kártyás fizetés.

Garancia

Gyártói jótállás

Szerviz

Magyar szerviz háttér

Leírás

A kézi papírvágó ideális választás kis- és közepes mennyiségű vágási feladat elvégzéséhez.

Specifikáció

Acél szerkezet
max. 400 ív vágható
A4 / B5 / A5 / B6 / B7 méret kompatibilitás
29,7 cm max. vágási szélesség
3,5 cm max. vágási vastagság
52 cm x 28 cm x 39,5 cm termék méret
19 kg tömeg

A kézi papírvágó kiváló minőségű, tartós acél szerkezettel rendelkezik, amely biztosítja a stabil és hatékony vágást. A termék alkalmas A4, B5, A5, B6 és B7 méretű papírokhoz, amelyeket könnyedén és precízen vághatunk. A vágó szélessége akár 29,7 cm is lehet, és a max. vágási vastagság 3,5 cm, így a legtöbb irodai papír, dokumentum és fotó könnyedén vágható vele.

A termék mérete 52 cm x 28 cm x 39,5 cm, így könnyen elfér a legtöbb íróasztalon és polcon. Annak ellenére, hogy a vágó nagy és masszív, csak 19 kg a súlya, ami lehetővé teszi a könnyű mozgatását és tárolását.

A vágó ergonomikus kialakítású, így kényelmesen és biztonságosan használható. A vágólapok élesek és tartósak, ami lehetővé teszi a pontos és tiszta vágást minden alkalommal. Az állítható vágási mélység lehetővé teszi a vágás beállítását az egyedi igényeknek megfelelően, így az ügyfelek biztosak lehetnek abban, hogy minden dokumentumuk tökéletesen és pontosan lesz levágva.

A kézi papírvágó könnyen tisztítható és karbantartható, ami tovább növeli a termék hosszú élettartamát és megbízhatóságát. A vágó számos ipari, kereskedelmi és személyes alkalmazásra használható, ideális azoknak a vállalkozásoknak és egyéneknek, akik magas minőségű vágást igényelnek.

Összességében, a kézi papírvágó kiváló minőségű, hatékony és biztonságos eszköz, amely lehetővé teszi a pontos és tiszta vágást minden alkalommal. A tartós acél szerkezet, az éles vágólappok és a könnyen karbantartható kialakítás garantálják, hogy ez a termék sokáig hasznos és megbízható eszköz lesz minden felhasználó számára.