Rotációs polírozó gép – 3 kg

66.040 Ft (bruttó) 52.000 Ft (nettó)

Cikkszám: KD-6808
Raktáron
Kérdése van? Írjon nekünk!

info@gauderszerszam.hu

Gyors kiszállítás

Az ország egész területére

Biztonságos fizetés

Utalás és kártyás fizetés.

Garancia

Gyártói jótállás

Szerviz

Magyar szerviz háttér

Leírás

A rotációs polírozó gép használata lehetővé teszi a kisebb alkatrészek, ékszerek tisztítását, polírozását.

Specifikáció

– Feszültség: 230V

– Teljesítmény: 45W

– Kapacitás: 3kg

– Ajtó átmérő: 80mm

– Tömeg: 6kg

 


Rotációs polírozógép

A rotációs polírozógép egy professzionális eszköz, amely lehetővé teszi a sima és csillogó felületű anyagok létrehozását. A készülék 230V-os feszültséggel működik, és 45W-os teljesítménnyel rendelkezik, így könnyen képes a nehezebb anyagokhoz szükséges erőt biztosítani.

A polírozógép maximális kapacitása 3kg, így nagyobb felületek polírozására is alkalmas. Az ajtó átmérője 80mm, amely lehetővé teszi a könnyű betöltést és kiszedést. A gép 6 kg-os tömege könnyű és hordozható, így akár az autóban is könnyen szállítható.

A rotációs polírozógépnek számos előnye van. Az eszköz hatékonyan és gyorsan eltávolítja az apró karcolásokat, horpadásokat és foltokat a felületekről, így azok újra csillogóan tűnnek. A készülék segít eltávolítani a matt és rozsdásodott részeket, amelyeket a mosás vagy a tisztítás során nem lehet eltávolítani.

A polírozógép használata nagyon egyszerű. Az anyagot a gépbe kell helyezni, majd be kell kapcsolni. A gép automatikusan beindul és elkezdi a munkát. A működés során a gép gyorsan forgatja az anyagot, és ezáltal polírozó hatást ér el.

A rotációs polírozógép használata számos területen előnyös lehet. Ideális autók, motorkerékpárok, hajók, repülőgépek, valamint bútorok és egyéb bútorfelületek polírozására. A gép segít abban, hogy az anyagok újra csillogóak és ragyogóak legyenek, ezáltal javítva a termékek kinézetét és értékét.

A rotációs polírozógép rendkívül tartós és megbízható eszköz, amelyet évekig lehet használni. Az eszköz könnyen karbantartható és tisztítható, így mindig megfelelően működik. A polírozógép egy fontos eszköz lehet bármely autószerviznek, autómosónak, vagy bármely olyan vállalkozásnak, amely az anyagok tisztítására és polírozására szakosodott. Az otthoni felhasználók számára is nagyszerű eszköz lehet, akik szeretnék az autójukat vagy más felületeket saját maguk polírozni és csillogóvá tenni.

Összességében a rotációs polírozógép egy olyan eszköz, amelynek számos előnye van, és amely segít eltávolítani a felületekről a horpadásokat, karcolásokat és foltokat. Az eszköz könnyen használható és hordozható, és ideális autók, motorkerékpárok, hajók és bútorok polírozására. A készülék tartós és megbízható, így hosszú évekig használható. Ha ön is szeretné megadni a felületeinek a tökéletes polírozást, akkor a rotációs polírozógép ideális választás lehet az Ön számára.

rotációs polírozó gép