Rozsdamentes acél edény, 42 literes, ezüst

53.340 Ft (bruttó) 42.000 Ft (nettó)

Cikkszám: RAE-304
Raktáron
Alacsony raktárkészlet.

Termék raktáron: 1 db

Kérdése van? Írjon nekünk!

info@gauderszerszam.hu

Gyors kiszállítás

Az ország egész területére

Biztonságos fizetés

Utalás és kártyás fizetés.

Garancia

Gyártói jótállás

Szerviz

Magyar szerviz háttér

Leírás

Ez a rozsdamentes acél edény több hozzávalót is képes befogadni egy menetben, így jelentősen csökkentheti a főzési időt. Nagyobb élelmiszerek, mint például pulyka vagy homár is könnyedén elférnek benne, miközben biztosítja az egyenletes melegítést és alapos főzést.

A kiváló minőségű 18/8 rozsdamentes acélból készült fazék kiváló korrózióállóságot biztosít. Nem bocsát ki káros anyagokat magas hőmérséklet vagy savas ételek főzésekor, ezáltal növelve a stabilitást és a tartósságot.

Az edény alja mágneses és hővezető alumíniumot tartalmaz, ami ideálissá teszi indukciós tűzhelyekhez is. Ezáltal javul a főzés hatékonysága és élménye, miközben biztosítja az egyenletes hőeloszlást.

A legmagasabb szabványoknak megfelelő csomagolás biztosítja, hogy a termék sértetlenül érkezzen meg Önhöz. A csomagolás minden részletre odafigyel, hogy Ön elégedett legyen a vásárlással.

Az edény fogantyúja szegecsezve van, ezáltal biztosítva az erős és stabil kapcsolatot. Ez nemcsak a hatékony teherhordást segíti, hanem nagyobb rugalmasságot is kínál javítás vagy csere esetén.

Specifikációk

  • Anyaga: 18/8 rozsdamentes acél
  • Befogadó képesség: kb 39,7 liter