Rozsdamentes acél polc – 5 szintes

127.000 Ft (bruttó) 100.000 Ft (nettó)

Cikkszám: BXGHJ5C48X18.5YC1V0
Raktáron
Alacsony raktárkészlet.

Termék raktáron: 1 db

Kérdése van? Írjon nekünk!

info@gauderszerszam.hu

Gyors kiszállítás

Az ország egész területére

Biztonságos fizetés

Utalás és kártyás fizetés.

Garancia

Gyártói jótállás

Szerviz

Magyar szerviz háttér

Leírás

Rozsdamentes acél polc – 5 szintes

Az 5 szintes, rozsdamentes acél polc sima felülettel rendelkezik és kifinomult megjelenést ad akár a konyhájának, akár a garázsának. Minden polc 150 kg terhelhetőséggel és hatalmas rugalmassággal rendelkezik, ahol átláthatóbban és szervezettebben tarthatja a dolgait. Ráadásul könnyen tisztán tartható, nincs túlzott por felhalmozódás vagy idő előtti rozsdásodás.

Ezen az 5 polcos tárolórendszeren minden polcra akár 150 kg tömegű tárgyakat is rakhat. Ez a szerkezet lehetővé teszi az Ön számára, hogy különféle tárgyakat helyezzen rá, mint például konyhai eszközöket a konyhában, gumiabroncsokat a garázsban és így tovább.

A masszív tárolópolc rozsdamentes acélból készült, ami azt jelenti, hogy a polcrendszer rendkívül ellenálló és tartós anyagú, így hosszú élettartamra számíthat. A rozsdamentes tulajdonsága pedig megvédi a polcot a környezeti hatásoktól, például a nedvességtől és a levegőben található vegyi anyagoktól.

Az idő előtti rozsdásodás és a túlzott por felhalmozódás elkerülése érdekében nem kell aggódnod. Az acél felülete sima és nem hajlamos a porlerakódásra, így könnyen tisztán tartható. Egyszerűen törölheti le egy nedves ronggyal vagy törlőkendővel, és a polc újra csillogni fog. Ez a könnyű tisztíthatóság nemcsak időt és energiát takarít meg, hanem biztosítja a polc hosszú távú megjelenését és teljesítményét is.

Ha nagyobb tárgyakat szeretne tárolni, akkor lehetősége van a polcokat lentebb vagy fentebb állítani. A középső polcok leszerelése is megvalósítható a dolgai jobb szervezése érdekében.

A polcok hátoldalán található keresztvas tervezésnek köszönhetően a tárolópolc stabil és erős, így nehéz tárgyakat is tárolhat rajta, anélkül hogy deformálódástól kellene tartania. A polcokon található szellőzőnyílások jobb levegőáramlást biztosítanak az élelmiszerek frissességének megőrzéséhez.

Amint megérkezik a termék, gyorsan rögzítheti a polcokat a oszlopokhoz csavarokkal. Az 5 polcos rozsdamentes acél polc lábai elforgathatók, így szilárdan állnak a talajon.

Használhatja konyhában a konyhai eszközök vagy élelmiszerek tárolására, vagy a garázsban autós szerviz felszereléseknek. Az általa nyújtott rendszerezés és a könnyű hozzáférés egyedülálló kényelmet nyújt, és a rozsdamentes acél dizájnja elegáns kiegészítése bármilyen helyiségben.


Specifikáció

  • A termék méretei (összeépítés után): 1200x455x1830mm
  • Átlagos terhelhetőség (szintenként): 150kg
  • Szint méretei: (1186x430x45)
  • Magasság az egyes szintek között: 360mm
  • Nettó súly: 23.8kg