Szeletelőgép / Kés: Ø 203 mm

139.700 Ft (bruttó) 110.000 Ft (nettó)

Cikkszám: EFMSD-8
Raktáron
Alacsony raktárkészlet.

Termék raktáron: 1 db

Kérdése van? Írjon nekünk!

info@gauderszerszam.hu

Gyors kiszállítás

Az ország egész területére

Biztonságos fizetés

Utalás és kártyás fizetés.

Garancia

Gyártói jótállás

Szerviz

Magyar szerviz háttér

Leírás

Szeletelőgép / Kés: Ø 203 mm

Ez a kiváló minőségű szeletelőgép a kiváló anyagok és precíziós tervezés tökéletes ötvözete. A testet öntött alumíniumból tervezték, melynek 8 hüvelykes, krómozott acél pengéje festett felülettel borított, ezáltal ellenálló a korróziónak és rozsdának. A 120W-os erőteljes motor kiváló hatékonyságot biztosít, lehetővé téve a gyors és precíz élelmiszerfeldolgozást.

Az eszközön található szabályozóval könnyedén beállítható a szeletek vastagsága 0-12 mm között. A könnyen szétszerelhető gép könnyű tisztítást tesz lehetővé, így az mindig higiénikus marad.

A húsvágó, szeletelő gép ideális választás pulyka felvágott, kenyér, szalámi vagy akár zöldséges és saláta szeleteléséhez is. A készülék erős motorja 120 wattos kimeneti teljesítménnyel rendelkezik, a penge pedig 1200 fordulat/perc sebességgel forog. Ez lehetővé teszi, hogy percenként akár 30 szeletet is készítsen, jelentős idő- és energiamegtakarítást eredményezve.

A készüléken lévő gomb lehetővé teszi a vágási vastagság beállítását annak érdekében, hogy teljes mértékben ellenőrzés alatt tartsa az élelmiszerek vastagságát, 0 és 12 mm között.

Az alumínium test és a 8 hüvelykes átmérőjű penge krómozott acélból készült, így ellenálló a korróziónak és a rozsdának. A penge éles élé gyors szeletelést tesz lehetővé, míg a bemélyedéses vágófelület hatékonyan megakadályozza, hogy az élelmiszer a pengén maradjon.

A penge és a biztonsági pajzs könnyen eltávolítható a tekerő karok eltávolításával. Ez a tervezés lehetővé teszi, hogy ezeket az alkatrészeket külön-külön és könnyedén tisztítsa meg.

A rejtett élezőkövek könnyen hozzáférhetőek, így könnyen élezheti a pengét, a biztonsági pajzzsal pedig elkerüli a váratlan baleseteket. Az élelmiszertoló berendezés szorosan rögzített, így az szeletelt élelmiszer stabilan marad. Használata egyszerű, a ki/be kapcsoló gomb pedig ellenáll a hosszútávú használatnak, valamint a csúszásgátló gumilábak stabil működtetést biztosítanak.

A szeletelőgép ideális különféle élelmiszerek, mint például hús, felvágott, sajt, sült marhahús, pulykamell, zöldségek, gyümölcsök szeletelésére, továbbá kiválóan alkalmas mind otthoni, mind kereskedelmi felhasználásra.


Specifikáció

  • Test anyaga: öntött alumínium
  • Penge anyaga: acél
  • Penge átmérő: 20,3 cm
  • Kimeneti teljesítmény: 120W
  • Forgási sebesség: 1200/perc
  • Szeletkihozatal: 30 db/perc
  • Szeletvastagság: 0-12 mm
  • Termékméretek: 48 x 43 x 35 cm.
  • Termék tömege: 13 kg