Szeletelőgép / Kés: Ø 250 mm

133.350 Ft (bruttó) 105.000 Ft (nettó)

Cikkszám: EFMSD-10
Raktáron
Alacsony raktárkészlet.

Termék raktáron: 1 db

Kérdése van? Írjon nekünk!

info@gauderszerszam.hu

Gyors kiszállítás

Az ország egész területére

Biztonságos fizetés

Utalás és kártyás fizetés.

Garancia

Gyártói jótállás

Szerviz

Magyar szerviz háttér

Leírás

Szeletelőgép / Kés: Ø 250 mm

Ez a professzionális szeletelőgép nem csupán kiválóan megmunkált alumínium vázzal rendelkezik, hanem rozsda- és korrózióálló, könnyen tisztítható felülettel is büszkélkedhet. A 250mm-es krómozott acél penge éles éllel rendelkezik, biztosítva a gyors és precíz szeletelést. A termék egyedülálló vastagságállítási lehetősége és erős réz motorja ideálissá teszi mind otthoni, mind kereskedelmi felhasználásra. A a könnyű kezelhetőség és a széles körű alkalmazhatóság mind benne van ebben a kompakt és biztonságcentrikus élelmiszer- és húsvágó gépben!

Kiváló teljesítmény: A hússzeletelőgépünk alumíniumöntvény vázzal rendelkezik, rozsda- és korrózióálló, könnyen tisztítható. A 254 milliméter átmérőjű krómozott acél pengével gyors szeletelést tesz lehetővé éles éllel.

Pontosan állítható vastagság: Elektromos delikát élelmiszervágónk rendelkezik egy vastagságállító gombbal, amellyel könnyedén beállíthatja a szeletvastagságot 0 mm-től 12 mm-ig precízen. Különböző típusú élelmiszerszeleteket készíthet a kívánt vastagsággal.

Erős motor: Bemeneti teljesítmény: 150W; Kimeneti teljesítmény: 240W. Élelmiszervágónk rézből készült motorral rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy percenként 50 darab ételt állítson elő.

Biztonságos tervezés: Ez a szeletelőgép beépített élezővel rendelkezik a kényelmes élezéshez; egy rögzített átlátszó pajzs biztonságos használatot biztosít, megakadályozva a véletlen érintkezést a pengével. Az ON/OFF kapcsoló kényelmes működést biztosít. A gumitalpú lábak csúszásmentességet biztosítanak, garantálva ezzel a stabilitást. Élelmiszer tolóval a hús biztos tartásához és egy fogantyú a könnyű kezeléshez. A pengét és a biztonsági pajzsot könnyedén eltávolíthatja, a gombok vagy csavarok kicsavarásával. Ezzel a kialakítással lehetőség van ezeket az alkatrészeket külön-külön és könnyedén tisztítani.

Kompakt kialakítás széleskörű felhasználáshoz: Ez az elektromos élelmiszer szeletelőgép kicsi és kompakt, így könnyen beillesztheti vállalkozásába! Hús, főtt étel, sajt, sült marhahús stb. vágására használható. Otthoni vagy kereskedelmi felhasználásra is alkalmas, például konyhában, étteremben, hentesüzletben, éttermekben.


Specifikáció

  • Váz és penge anyaga: Alumíniumöntvény és Krómozott Acél
  • Penge Átmérője: 250 mm
  • Bemeneti teljesítmény: 150W
  • Kimeneti teljesítmény: 240W
  • Fordulatszám: 1400 fordulat/perc
  • Szelet vastagsága: 0-12 mm
  • Termék méretei: 420 x 280 x 350 mm
  • Termék tömege: 16 kg