Szeletelőgép / Kés: Ø 300 mm

219.710 Ft (bruttó) 173.000 Ft (nettó)

Cikkszám: EFMSD-12
Raktáron
Alacsony raktárkészlet.

Termék raktáron: 1 db

Kérdése van? Írjon nekünk!

info@gauderszerszam.hu

Gyors kiszállítás

Az ország egész területére

Biztonságos fizetés

Utalás és kártyás fizetés.

Garancia

Gyártói jótállás

Szerviz

Magyar szerviz háttér

Leírás

Szeletelőgép / Kés: Ø 300 mm

Ismerje meg a szeletelés új korszakát ezzel a szeletelőgép eszközzel, mely a kiváló minőség és hatékonyság jegyében készült. A szeletelőgép testét öntött alumíniumból készítették, ami nemcsak a könnyű súlyról gondoskodik, de a korrózió- és rozsdaállóságot is biztosítja. A gép felszereléséhez egy 12 hüvelykes (300 mm) krómozott acél pengét alkalmaztunk, mely festett felülettel rendelkezik.

A 250 W teljesítményű, erős motorja hatékony szeletelést biztosít, lehetővé téve akár 50 szelet előállítását percenként, így Ön időt és energiát takaríthat meg. Az állítható vastagság egy szabályzó segítségével történik, mellyel a szeletek vastagságát 0-16 mm-ig pontosan állíthatja be.

Az egyszerű tisztítás érdekében a gép könnyen szétszerelhető kialakítást kapott. A pengét és a biztonsági pajzsot könnyedén eltávolíthatja, csavarok vagy csavarhúzó segítségével. Ezzel a tervezéssel a tisztítás külön-külön és könnyedén elvégezhető.

A szeletelőgépünk kivételes funkcionalitásával és biztonsági szempontból kialakított részleteivel az Ön konyhájában vagy üzletében is kiemelkedő teljesítményt nyújt. A gép rendkívül tágas szállítókapacitással rendelkezik, így akár 27 cm szélességű ételeket is biztonságosan tarthat, lehetővé téve a nagyobb méretű hozzávalók kezelését is.

Az eszköz széleskörű felhasználhatóságát tovább fokozza a rejtett élezők kialakítása. Ezek a könnyen hozzáférhető élezőkők lehetővé teszik a pengék gyors és hatékony élezését, biztosítva ezzel a mindig éles vágóteljesítményt. A gép tervezése során hangsúlyt fektettünk a felhasználók kényelmére és a karbantartás egyszerűségére, így a pengék élesítése mindössze néhány mozdulattal elvégezhető.

A biztonság kiemelten fontos szempont volt a tervezés során. Ennek megfelelően a szeletelőgépünk rendelkezik egy hatékony biztonsági pajzzsal, amely megvédi Önt a lehetséges balesetektől. A pajzs nemcsak a felhasználó biztonságát szolgálja, hanem segít megőrizni a tiszta és rendezett munkakörnyezetet is.

A vízálló be-/kikapcsoló kapcsoló könnyű használatot biztosít, a csúszásmentes gumilábak pedig stabil használatot garantálnak. Az ételporlasztó gondoskodik arról, hogy az étel stabilan maradjon a tányéron. Ez a szeletelőgép tökéletes választás pulyka, felvágott, kenyér, saláta és egyéb ételek szeleteléséhez, továbbá ideális mind otthoni, mind kereskedelmi felhasználásra.


Specifikáció

  • Szeletelés vastagsága: 1-16mm
  • Pengeméret: 300mm
  • Vágási löket: 220mm
  • Névleges teljesítmény: 250W
  • Test anyaga: öntött alumínium
  • Penge anyaga: acél
  • Méretek: 460 x 345 x 430 mm
  • Nettó súly: 23 kg