Szerszámfal, panel – 32″x32″ – 150kg

34.290 Ft (bruttó) 27.000 Ft (nettó)

Cikkszám: HB641601
Raktáron
Alacsony raktárkészlet.

Termék raktáron: 1 db

Kérdése van? Írjon nekünk!

info@gauderszerszam.hu

Gyors kiszállítás

Az ország egész területére

Biztonságos fizetés

Utalás és kártyás fizetés.

Garancia

Gyártói jótállás

Szerviz

Magyar szerviz háttér

Leírás

Szerszámfal, panel – 32″x32″ – 150kg

– Univerzális használhatóság: 32″ x 32″ szerszámfal szabványos specifikációkkal rendelkezik: 1/4″ furat átmérő és 1″ furatköz a biztonságos rögzítéshez. Valamint más tároló kiegészítőket is elhelyezhet, mint például tárolóedények, akasztók, polcok, kulcstartók, U-kampók stb. (Kérjük, vegye figyelembe, hogy a horgok/akasztók nem képezik a csomag részét.)

– Stabil, tartós, megbízható: a robusztus, hidegen hengerelt acélból készült szerkezet ellenáll a korróziónak, törésnek, repedésnek, ezáltal lehetővé teszi a tartós használatot. A 150kg-os teherbírás megbízható támaszt nyújt akár a nehéz szerszámok számára is, biztonságosan elhelyezheti többek között a kalapácsokat, fúrókat, kézifűrészeket mindenféle instabilitás nélkül.

– Hatékony tárolás: A 32 x 32 hüvelykes nagyméretű tábla nagyfelületű helyet biztosít. Kampókkal kiegészítve stabilan képes csavarhúzók, csavarkulcsok, fogók, kalapácsok, barkácsalkatrészek, fúrók, kézifűrészek, stb. tárolására. Tökéletesen alkalmas műhelyekben, barkácsáruházakban, garázsokban, kertekben és más helyeken történő használatra.

– Egyedi hornyok kialakítása: keresztirányú hornyok biztosítják a tökéletes illeszkedést a különböző horgokhoz, akasztókhoz stabil tartást biztosítva és megakadályozva a könnyű leesést. Akár a vízszintes, akár a függőleges kampók felszerelését részesíti előnyben, ez a szerszámfal lehetővé teszi az Ön igényeinek megfelelő rugalmasságot.

– Egyszerű és gyors összeszerelé: ez a falra szerelhető szerszámtábla peremes kialakítással rendelkezik, így nincs szükség a teljes keret felszerelésére. Egyszerűen határozza meg a telepítési pozíciót a falon és csavarokkal rögzítse a paneleket egymáshoz. Az összeszerelés nagyon egyszerű, akár egy személy által is elvégezhető.


Specifikáció

 – 9 kg saját tömeg
– max. 150 kg terhelhetőség
– acél szerkezet
– 32″ x 32″ méret
– 1/4″ furatokkal

További információk

Tömeg 9 kg