Tároló doboz készlet – 24 db-os

21.590 Ft (bruttó) 17.000 Ft (nettó)

Cikkszám: SBS-24
Raktáron
Alacsony raktárkészlet.

Termék raktáron: 1 db

Kérdése van? Írjon nekünk!

info@gauderszerszam.hu

Gyors kiszállítás

Az ország egész területére

Biztonságos fizetés

Utalás és kártyás fizetés.

Garancia

Gyártói jótállás

Szerviz

Magyar szerviz háttér

Leírás

Tároló doboz készlet – 24 db-os

Rakd fel, takaríts meg helyet: a 137 x 105 x 78 mm méretű, egymásra helyezhető tároló doboz helytakarékos és rugalmas megoldást nyújt a tárolásra. Építőkockaként használhatóak a rendetlenség megszüntetéséhez, lehetővé téve, hogy a szekrényekben, az íróasztalokon vagy a tárolóhelyiségekben kedvére kombinálhatóak legyenek.

Strapabíró és praktikus: a PP alapanyagból készült tároló doboz nemcsak egymásra helyezhető, hanem fel is akasztható. Tágas belső méreteikkel (107 x 86 x 68 mm) tökéletesek irodákba, konyhákba vagy akár gyerekszobákba is.

Rengeteg tartozék a könnyű tároláshoz: ha a dolgok rendben tartásáról van szó, mi támogatjuk Önt. Az egymásra rakható műanyag tároló doboz praktikus elválasztókkal és címkézőpapírral van ellátva, hogy a rendrakás gyerekjáték legyen. Praktikus és kényelmes megoldás!

Sokoldalú felhasználás: ezek az alkatrésztároló dobozok a tárolás sokoldalú eszközei. Használja fel őket bárhol, ahol azonnali rendszerezésre van szüksége. Kézműves szobák, mosókonyhák, hálószobák, fürdőszobák, konyhák, irodák, garázsok, játszószobák – stabil és tartós tárolási megoldás a rendszerezés érdekében.


Specifikáció

 – PP alapanyag
– 24 db-os készlet
– egymásra helyezhető kivitel
– címkék, támasztók a csomag részét képezik
– 137 x 105 x 78 mm külső méret
– 107 x 86 x 68 mm belső méret
– kék vagy piros színben elérhető – ezt kérjük egyeztesse megrendeléskor

További információk

Tömeg 3 kg