Teleszkópos ablaktisztító, napelem mosó – 7 méter

82.550 Ft (bruttó) 65.000 Ft (nettó)

Cikkszám: TWFB-24
Nincs raktáron
Kérdése van? Írjon nekünk!

info@gauderszerszam.hu

Gyors kiszállítás

Az ország egész területére

Biztonságos fizetés

Utalás és kártyás fizetés.

Garancia

Gyártói jótállás

Szerviz

Magyar szerviz háttér

Leírás

Ha szeretnéd, hogy az ablakaid tisztasága az égig érjen, akkor a Teleszkópos ablaktisztítóval biztosan elérheted ezt a célt! Ez a kézi eszköz egészen elképesztő 7 méteres hosszúságával lehetővé teszi, hogy a legmagasabb ablakokat is könnyedén elérd, anélkül hogy a veszélyes létrázást vagy kockázatos mászást kellene vállalnod.

Az alumínium vázzal készült eszköz nagyon erős és tartós, de mégis könnyű, így egyszerűen és kényelmesen használhatod. Az 180°-ban állítható fej pedig lehetővé teszi, hogy bármely szögben tisztíthasd az ablakokat, még a nehezen elérhető helyeken is.

Ezzel az eszközzel nem kell többé aggódnod az ablaktisztítás miatt, hiszen egyszerűvé és hatékonyabbá válik az általa nyújtott segítség által. Vásárold meg most, és élvezd az üde, tiszta látványt, amit az ablakaid nyújtanak!


Specifikáció:

  • Kézi eszköz
  • 7 méter hosszú
  • Alumínium váz
  • 180°-ban állítható fej

teleszkópos ablaktisztító

Kinek ajánljuk a teleszkópos ablaktisztítót?

Az ilyen típusú Teleszkópos ablaktisztítót bátran ajánljuk mindenkinek, aki szeretné egyszerűbbé és hatékonyabbá tenni az ablaktisztítást, és biztonságosan szeretné elvégezni azt. Különösen ajánljuk azoknak, akiknek nagyobb épületük van, vagy nehezen elérhető ablakokkal rendelkeznek, mint például magasabb emeletekkel rendelkező lakások, irodák vagy üzletek.
Az alumínium váz és a könnyű kezelhetőség pedig lehetővé teszi, hogy a Teleszkópos ablaktisztítót akár idősebb emberek vagy kezdő felhasználók is biztonságosan használják.