Tömegszabályozó korlát, 3 db

76.200 Ft (bruttó) 60.000 Ft (nettó)

Cikkszám: KOR-3
Raktáron
Alacsony raktárkészlet.

Termék raktáron: 1 db

Kérdése van? Írjon nekünk!

info@gauderszerszam.hu

Gyors kiszállítás

Az ország egész területére

Biztonságos fizetés

Utalás és kártyás fizetés.

Garancia

Gyártói jótállás

Szerviz

Magyar szerviz háttér

Leírás

A tömegszabályozó korlátok valóban kiemelkedő választást nyújtanak a hatékony térkezeléshez és tömegirányításhoz. Azok a funkciók és tulajdonságok, amelyeket leírtál, mind hozzájárulnak a termék megbízhatóságához és sokoldalúságához.

A korlátok sütőfestékkel készültek, ami nemcsak esztétikus megjelenést biztosít, hanem tartósságot is garantál a 0,8 mm-es falvastagságnak köszönhetően. A masszív aljzatok és a kitölthető talpak extra stabilitást nyújtanak, ami fontos a tér védelme és az esetleges balesetek megelőzése szempontjából.

A 4 utas adapter lehetővé teszi a négy irányból történő szigetelést, és kényelmesen kombinálja a korlátokat, jobb áramlásszabályozást és térkezelést biztosítva.

A 6 csomagból álló tartóoszlopainkat úgy tervezték, hogy egyszerű összeszerelést végezzenek, bonyolult szerszámok nélkül. Egyszerűen húzza meg az alsó csavarokat, és máris használható. Élvezze a gyors és problémamentes telepítést, amely lehetővé teszi, hogy szükség esetén azonnal használja.

A gyors és egyszerű összeszerelés további előnyt jelent, különösen olyan helyzetekben, amikor gyors reagálásra van szükség. A sokoldalú kiválóság pedig azt jelenti, hogy ezek az oszlopok számos környezetben használhatóak, legyen szó szupermarketekről, sportrendezvényekről, bevásárlóközpontokról vagy repülőterekről.

  • Vízbetöltési súly 4,2 kg
  • Homok töltősúly 5,9 kg
  • Egyedi termék súlya 2 kg (Töltés előtt)
  • Behúzható öv Poliészter, 2000 x 48 mm
  • 3 pár korlát