Transzformátor – 0-300V, 2kVA

62.230 Ft (bruttó) 49.000 Ft (nettó)

Cikkszám: TTA-2000
Nincs raktáron
Kérdése van? Írjon nekünk!

info@gauderszerszam.hu

Gyors kiszállítás

Az ország egész területére

Biztonságos fizetés

Utalás és kártyás fizetés.

Garancia

Gyártói jótállás

Szerviz

Magyar szerviz háttér

Leírás

A transzformátor használata széles tartományban lehetővé teszi a tetszőleges feszültség előállítását, az LCD egyszerűvé teszi a kezelést.

A 2kVA névleges kimeneti kapacitással, 1 fázissal és 8A névleges kimeneti áramerősséggel rendelkező transzformátorunk az ideális megoldás az Ön áramellátási igényeihez. A készülék lehetővé teszi, hogy a kimeneti feszültséget 0-300V tartományban állítsa be, így alkalmazkodik az Ön különböző igényeinek.

Ez a transzformátor a legújabb technológiát alkalmazza, ami biztosítja a stabil és megbízható teljesítményt. A készülék könnyen kezelhető, így az Ön számára nem okoz majd nehézséget az áramellátás beállítása és fenntartása.

Ez a transzformátor ideális választás számos alkalmazási területen, beleértve az ipari és háztartási felhasználást is. Kiváló minőséget és hosszú élettartamot garantálunk, hogy az Ön áramellátási igényei mindig biztosítva legyenek.

 

Specifikáció

– 2kVA névleges kimeneti kapacitás

– 1 fázisú

– 0-300V tartományban állítható kimeneti feszültség

– 8A névleges kimeneti áramerősség

 

Mi az a transzformátor?

A transzformátor egy elektromos készülék, amely segítségével az elektromos feszültséget és áramerősséget egy adott szinten lehet tartani vagy átalakítani. A transzformátorok általában egy vagy több tekercsből állnak, amelyeket egy vas mag rögzít, és ezek általában elektronikus áramkörökben használatosak.

A transzformátor működési elve az elektromágnesesség alapján működik. Amikor elektromos áram halad át az első tekercsen, ez létrehoz egy elektromos és mágneses mezőt, amely átjut a vas magon és az második tekercsen átadódik. A mágneses mező hatására az áram átadódik a második tekercsre, amely lehet nagyobb vagy kisebb számú tekercs, mint az első.

Ezáltal a transzformátor segítségével az elektromos feszültséget és áramerősséget lehet átalakítani, és alkalmazni lehet számos területen, például áramellátásban, elektronikában, energiaközlésben, az autóiparban és más iparágakban is. A transzformátorok fontos szerepet játszanak az elektromos áram rendszerekben, mivel lehetővé teszik a hatékony áramellátást, a feszültségszintek szabályozását és az energiahatékonyság növelését.

Hol használhatók?

A transzformátorokat széles körben használják számos iparágban és alkalmazásban az elektromos áram átalakítása és feszültség-szabályozása céljából. Néhány példa az általánosan használt területekre:

  1. Áramellátás: A transzformátorokat gyakran használják az áramellátó hálózatokban, hogy átalakítsák az áramot és csökkentsék a feszültséget a fogyasztók számára biztonságos szintre.
  2. Elektronika: A transzformátorokat széles körben alkalmazzák az elektronikus áramkörökben, például a tápegységekben, a hangszórókban, a vezérlőegységekben és más hasonló eszközökben.
  3. Gyártóipar: A transzformátorokat használják az ipari gépek és berendezések energiával történő ellátására, például az erőátviteli rendszerekben, az emelőgépekben és az ipari sütőkben.
  4. Energiaátvitel: A transzformátorokat használják az energiát továbbító vezetékek végpontjainál, hogy a feszültséget és áramot az adott szintre szabályozzák, így biztosítva az energia hatékony és biztonságos átvitelét.
  5. Közlekedés: A transzformátorokat használják az autóiparban, például az elektromos és hibrid járművekben, hogy az akkumulátorok energiáját az autó áramellátási rendszerére átalakítsák.
  6. Kommunikáció: A transzformátorokat használják a telekommunikációs rendszerekben, például a vezeték nélküli eszközökben és a számítógépek tápegységeiben.

Összességében a transzformátorok rendkívül fontosak az elektromos energia átalakítása és szabályozása szempontjából, és széles körben használják az iparban és az élet minden területén.