Üvegöblítő mosogatóhoz

22.860 Ft (bruttó) 18.000 Ft (nettó)

Cikkszám: ÜÖM-10
Raktáron
Alacsony raktárkészlet.

Termék raktáron: 1 db

Kérdése van? Írjon nekünk!

info@gauderszerszam.hu

Gyors kiszállítás

Az ország egész területére

Biztonságos fizetés

Utalás és kártyás fizetés.

Garancia

Gyártói jótállás

Szerviz

Magyar szerviz háttér

Leírás

10 nagynyomású vízsugár a csészeöblítőből a mosogatóhoz többdimenziós tisztítást biztosít, a 360 fokban elforgatható tisztítókialakítás másodpercek alatt alaposan megtisztítja az ivóedényeket, felszabadítja a kezét, és több időt ad a buli élvezetére. Mondjon búcsút az időigényes kézmosásnak, és készüljön fel az azonnali tisztításra!

A cumisüvegtől és borospohártól az utazóbögrékig üvegöblítőnk könnyedén megtisztít szinte minden italeszközt. Jelentősen lecsökkenti az áztatási és súrolási időt, biztosítva, hogy a víz minden tisztítani kívánt sarkot elérjen, így egylépéses csészeöblítési megoldást biztosít. Hagyja, hogy csészéi és üvegei teljesen újak legyenek a csaptelepes üvegöblítővel.

A 304-es rozsdamentes acél konyhai mosogató csészeöblítőnk kiváló textúrával és tartóssággal büszkélkedhet, ellenáll a törésnek és a bepattanásnak. A pohártartón található vastagított szilikon csúszásgátló párnák hatékonyan védik csészéit a megcsúszástól vagy a karcolástól. Divatos dizájnja könnyedén harmonizál a konyhájával, éttermekbe, konyhákba, kávézókba és egyebekbe is tökéletes.

A 360 fokban forgatható üvegmosó mosogatóhoz lehetővé teszi az egykezes kezelést, kényelmes és biztonságos. Egyszerűen fordítsa fejjel lefelé a csészét, és óvatosan nyomja meg az alját, hogy aktiválja az automatikus vízpermetet a tisztításhoz. Miután megtisztította a csészét, az eltávolítása azonnal leállítja a vízpermetet.

Specifikációk

  • Vízelvezetési módszer: Automatikus vízelvezetés
  • Vízpermetezés típusa: Függőleges
  • Fő anyag: 304 rozsdamentes acél + réz
  • Termék méretek: 30 x 121 x 25,5 mm