Vákuum szivattyú – 180W, 19l kamra

101.600 Ft (bruttó) 80.000 Ft (nettó)

Cikkszám: VPC-1805
Raktáron
Kérdése van? Írjon nekünk!

info@gauderszerszam.hu

Gyors kiszállítás

Az ország egész területére

Biztonságos fizetés

Utalás és kártyás fizetés.

Garancia

Gyártói jótállás

Szerviz

Magyar szerviz háttér

Leírás

A vákuumszivattyú használatával gyorsan és egyszerűen eltávolíthatja a levegőt az adott munkatérből.

Specifikáció:

A szivattyú olaj nélkül kerül kiszállításra. Alkoholtartalmú anyagokhoz nem alkalmas.

– Térfogatáram: max. 85 l/perc

– Teljesítmény: 180W

– Fordulatszám: 1720 1/perc

– Feszültség: 230V/50Hz

– Kamra térfogat: 19l

– Maximális üzemi hőmérséklet: 70°C

 

Mi is a vákuumszivattyú?

A vákuumszivattyú egy olyan eszköz, amely képes létrehozni és fenntartani a vákumot, azaz az alacsony nyomású állapotot. A vákum a levegő vagy más gáz molekuláinak minimális jelenléte, amely egy zárt térben jelen van.

A vákuumszivattyúk széles körben alkalmazhatók a mérnöki, a kémiai, az élelmiszeripari, az egészségügyi és más területeken. Például a vákuumszivattyúk segíthetnek a folyadék vagy gáz szivattyúzásában, a mérési vagy tesztelési folyamatokban, valamint a csomagolási és tárolási folyamatokban.

A vákuumszivattyúk különböző típusúak lehetnek, beleértve a szívószivattyúkat, a rotatív szivattyúkat, a turbószivattyúkat és a kristályos vákumszivattyúkat. Az alkalmazási terület és a folyamat igényei alapján a megfelelő típusú vákumszivattyút kell kiválasztani.

Mire használható egy vákuumszivattyú?

A vákuumszivattyúk számos különböző területen alkalmazhatók, beleértve a következőket:

  1. Üzemi folyamatok: A vákuumszivattyúk segíthetnek a gázok vagy folyadékok szivattyúzásában, valamint a szennyeződések eltávolításában a folyamatok során.
  2. Kémiai és vegyipari terület: A vákuumszivattyúk széles körben alkalmazhatók a kémiai reakciók katalizálására, valamint a gázok vagy folyadékok tisztítására.
  3. Élelmiszeripar: A vákuumszivattyúk segíthetnek a tartós élelmiszerek, például a lekvárok vagy szörpök, csomagolásában és tárolásában.
  4. Egészségügy: A vákuumszivattyúk használhatók a sebgyógyításban, a műtétek során és a szív-érrendszeri betegségek kezelésében.
  5. Mérnöki terület: A vákuumszivattyúk segíthetnek a próbaüvegek, a komponensek vagy más mérnöki alkatrészek próbálásában.

Ezen kívül a vákumszivattyúk még számos egyéb területen is alkalmazhatók, beleértve a kutatást, a fejlesztést, a laboratóriumi munkát, a műszaki tervezést és még sok más területet.