Hordozható digitális oszcilloszkóp, 4 csatornás

153.670 Ft (bruttó) 121.000 Ft (nettó)

Cikkszám: DIOS-4CS
Raktáron
Alacsony raktárkészlet.

Termék raktáron: 1 db

Kérdése van? Írjon nekünk!

info@gauderszerszam.hu

Gyors kiszállítás

Az ország egész területére

Biztonságos fizetés

Utalás és kártyás fizetés.

Garancia

Gyártói jótállás

Szerviz

Magyar szerviz háttér

Leírás

A hordozható oszcilloszkóp rendkívül sokoldalú és magas teljesítményű eszköz, ami az áramköri jelek elemzéséhez és rendszerek hibakereséséhez ajánlott..

A nagy pontosságú és nagy sebességű képességek, mint például az 1GS/s mintavételi sebesség és a 100 MHz-es sávszélesség, lehetővé teszik a szélesebb körű jelek észlelését és elemzését. Ez különösen fontos lehet az áramkörök pontos és gyors vizsgálatakor.

Az adatok megtekintéséhez és elemzéséhez független tárolási képességgel rendelkezik, amely 16 hullámforma-adatkészlet tárolására képes, támogatja az USB-tárolót és a firmware-frissítéseket. USB interfésszel, tápkábel aljzattal és oktató CD-vel komplett hardverrel ellátott.

Az automatikus hullámforma rögzítési funkció szükségtelenné teszi a kézi számítást és mérést, lehetővé téve a kulcsfontosságú adatok gyors beszerzését. A nagy felbontású, 7 hüvelykes LCD-képernyővel felszerelve tiszta hullámformákat képes megjeleníteni valós időben.

Az alapvető mérési funkciókon kívül sokoldalú matematikai számításokat is tartalmaz, beleértve az összeadást, kivonást, szorzást, osztást, FFT-t és inverziós algoritmusokat. 30 automatikus mérési funkciót kínál, és támogatja a testreszabható mérési menüt, amely megkönnyíti a tesztelési kihívások kezelését.

Támogatja az SCPI-kommunikációt és a LabVIEW-kommunikációt, opcionális RS232-porttal, HDMI-porttal, WIFI-kommunikációval, SD-kártya tárolóval, USB-porttal a LAN-hoz stb. Az alkalmazások közé tartozik az elektronikus áramkörök hibakeresése, áramkör tesztelése, tervezési gyártás, oktatási képzés, járműkarbantartás és tesztelés.

  • Csatornák száma: 4 Channel
  • Maximális bemeneti feszültség: 400 Vpp
  • Analóg sávszélesség: 100 MHz
  • Mintavételi sebesség: 1GS/s
  • Kijelző: LCD kijelzö
  • Maximális rekordhossz: 20K
  • Hullámforma matematika:+, -, *, / ,FFT
  • Hullámformák száma: Akár 15 hullámformát tárolhat
  • Kommunikáció: SCPI és LabVIEW kommunikáció támogatása